На сайте с 13.09.2012 Репутация: 288
Сообщений 531 Пол: Мужской(32)
Стиль: MTB:Freeride Байк: Big Hit 06, Iron Horse 7 point, Trek 4300
26 мар 2014 в 20:19
Всім вельми вдячний що допомогли зробити вибір. Я придбав мтх33 і ні трохи не шкодую а втулка там супер як на тайвань =)
+ в подарок получив гуму швальбу 70% і камеру =) і море позитивних емоцій.
А тепер чому я зробив такий вибір:
Спочатку про перше колесо.
Той даблтрек вже не мало відкатав і щей до того там клепаний шов який з часом може розійтись. Потім вага - в мене ітак вел важить 18300 і моя ціль не переступити поріг 19 ну максимум 19,5.
Втулка сейнт дійсно дуже крута і коштує дорожче чим хоуп про ево 2, дуже проста в переборці і не прихотлива хоч і потрібні спец ключі для розбрки, але оверсайз центер лок все тут портить. Так він міцніший чим простий центр лок, але це задоволення не для таких заробітчан як я, тому що, ротор 185-203 буде коштувати від 550 до дуже багато і то якщо вам пощастить його відкопати новим або в ідеальному стані.
Друге колесо.
Так я і більшість, я хочу щоб мій лісапет мав хороший вигляд, тому новий обід це вже великий плюс. Достоїнства МТХ33 не бачу потреби тут описувати, але на них ще ніхто з нормальних райдерів не жалівся. Вага теж відіграла значну роль у виборі на його користь.
Втулка Chosen DA4352B - це втулка для ДХ, бо 4 проми в неї просто не пхали б =)
Ось - хоч і спиляна з 12 на 10 але далі побачимо чи це вплине на міцність. Накат не є таким як би хотілось, але КК я буду катати мінімум =)) Як буде погода попробую перебрати підштбники, може зявится або взагалі перестане крутитись =))
Доброго всім часу доби!
Я повстав перед вибором заднього колеса і зупинився на 2х варіантах, тепер потрібно вибрати щось одне.
1) 850грн Даблтрек на втулці сейнт 800 + ротор. Куплений 2 роки назад (б/у) і відкатаний до цьлого часу (останні 2 роки ніхто у втулку не заглядував)
Продавець запевняє що немає ніяких люфтів а лише мікро вісімка
2) 800грнНОВИЙ МТХ 33 на втулці chosen da4352b (втулка б/у, оська 12мм сточена під 10)
Доскладую свій перший підвіс (хіт 06р) і хочу взяти те про що пізніше не пожалію, ну і грошей шкода на вітер викинути =)
Будь ласка прокоментуйте свою думку і обовязково аргументуйте її, допоможіть зробити правильний вибір.
На сайте с 06.10.2011 Репутация: 87
Сообщений 433 Пол: Мужской(27)
Стиль: MTB:Freeride Байк: Norco A-line 2005
26 мар 2014 в 20:25
NazarcheG, Я би взяв МТХ. Аргументи проти даблтрека: Не красивий обід. Ротори дорожчі і вибір менше. не довіряю шітамо (ИМХО) ЗА МТХ Обод красивіший набагато. Не слабший. Втулка на 4 промах, які при потреба замінив, і пішов далі, а не так, як з шімано)
На сайте с 16.07.2011 Репутация: 201
Сообщений 1556 Пол: Мужской(23)
Стиль: MTB:Freeride Байк: Мотоцикл
26 мар 2014 в 20:28
Ну тут практически равноценные варианты,имхо сеин почистил набил смазки и комплит новый мтх,на втулке с 4 промами тоже ничего,да и зачем то то тяжелее 33 мтх? я вообще не вижу смысла в даблтреках хотя сточеная ось не есть хорошо
На сайте с 23.07.2012 Репутация: 267
Сообщений 2466 Пол: Мужской(31)
Стиль: MTB:Enduro Байк: Яскравий
26 мар 2014 в 20:30
Seedster, даблтрек гарний, по барахолці зараз багато дешевих роторів під шліци, ну і даблтрек= мтх 39 а він в свою чергу міцніший за мтх 33 + сточена ось. хоча для ендуро краще друге колесо, але сточена ось... ну і для комфортної їзди краще даблтрек так як не заморочуєся на бордюри
На сайте с 06.10.2011 Репутация: 87
Сообщений 433 Пол: Мужской(27)
Стиль: MTB:Freeride Байк: Norco A-line 2005
26 мар 2014 в 20:33
новичок, "на вкус и цвет" Мені даблтрек зовсім не подобається) Страшнючий... Ну це вже кожному своє) А в точеній осі жодних проблем не бачу. Автор. Бери, що подобається за вигляд) Оба варіанти дуже хороші=)
На сайте с 13.10.2013 Репутация: 53
Сообщений 209 Пол: Мужской(23)
Стиль: MTB:DirtJumping Байк: Blckmrkt Malice + DJ2
26 мар 2014 в 20:33
Во втулке сейнт стоят шары (однако довольно хорошие, по отзывам, вот тема была на хб: Ссылка) во втулке Chosen, по описанию стоят 4 прома Ссылка, но так же написано, что её размеры 150x12мм, а биг хит под втулку 135x10 вроде как (даже если сточена, по ширине не влезет) так что скорее всего сейнт надо брать
26 мар 2014 в 20:35
Seedster, даблтрек відрізняється тільки розмірами, в усьому іншому обід як обід, що в ньому страшного. Що до шімано то сеінти це одна з найкращих іх серій і тут сумніватися ні в чому. у цього колеса тільки 1 - і це маса Seedster, бачиш це дух Стрітцефера тут. а я провтикав що хіт. на хіта тільки даблтрек так як рама і так не лайтова та і їде добре тільки спускаючись с гір(під гору це буде важко)
26 мар 2014 в 21:12
NazarcheG, на хіт перше колесо буде чудово підходити. Про його ти точно не пожалієш, а от з другим колесом є ризик набити вісімку на колесо ну і вісь не була призначена для сточування цим їй міцності не прибавилося
На сайте с 10.03.2013 Репутация: 151
Сообщений 732 Пол: Мужской(26)
Стиль: Стритец Байк: Slovyansk Machine Works
26 мар 2014 в 22:21
Seedster писал(а): Обод красивіший набагато. Не слабший.
Насчет прочности я бы поспорил. МТХ 33 почти тот-же сингл трек. Но я бы советовал брать МТХ, он новый да и как показывает практика Даблтрек по сути не нужен если не валишь как Бендер или настолько незрячий что ловиш колесами открытые люки