На сайте с 24.10.2010 Репутация: 29
Сообщений 235 Пол: Мужской(23)
Стиль: MTB:Street
17 мар 2014 в 22:10
Слава Україні!!! Я з другом перебирали дану вилку ім’я якої RST slope RA І ми висунули з правої ноги моушин контроль, після чого я задумався що б поставити туди замість нього. На даний момент в лівій нозі стоїть пружина з еластомерами щоб вилка не пробивалась, а в правій "пустота", але хотілося б переробити її на моздух-масло. Чи реально це? Друг який це все робив, коли почув про мій задум сказав: "думаю что тебе просто будет выстреивать направляющую и сальники" Що ви на це скажете і хто робив уже такі перероблення? поділіться досвідом.
Gnussen писал(а): В песок ведь падать проще, чем в асфальт зубами
На сайте с 30.01.2013 Репутация: 233
Сообщений 615 Пол: Мужской(23)
Стиль: MTB:Street Байк: Ns Suburban 09 vs Ns Fundamental 2
На сайте с 12.10.2011 Репутация: 182
Сообщений 1068 Пол: Мужской(29)
Стиль: MTB:Urban Freeride Байк: розібраний
17 мар 2014 в 22:27
fleshnod писал(а): але хотілося б переробити її на моздух-масло. Чи реально це?
єдине що ти можеш зробити без серйозних токарних робіт, це знайти кишки з правої ноги від сантур дуро(картридж відскоку, який регулюється) і врізати туди підкачку. Але повністю позбутись пружини не вийде.
JeteX писал(а): Продай и купи нормальную вилку
найбільш вигідний і безпроблемний варіант
yaltasky писал(а): неужели так тяжело воздержаться от лозунгов
Якби ти був трошки освіченішим, знав би, що "Слава Україні!" також використовується як привітання.
cka3o4nuk писал(а):
Присоединюсь к мнению что рш говно
На сайте с 24.10.2010 Репутация: 29
Сообщений 235 Пол: Мужской(23)
Стиль: MTB:Street
17 мар 2014 в 23:21
з усіх постів лишень G-dUb написав по темі, а на рахунок "Слава Україні" це нормальне привітання на західній Україні і в усій країні цілком, якщо людині "промили мозги" російські телеканали, то вона не виновата. Свідоме суспільство завжди розглядає проблему з усіх боків, але не "кремльовські ляльки" .
Gnussen писал(а): В песок ведь падать проще, чем в асфальт зубами
На сайте с 01.12.2011 Репутация: 83
Сообщений 153 Пол: Мужской(33)
Стиль: MTB:Enduro Байк: Big Hit (05)
17 мар 2014 в 23:31
Слава Думающим!
ах, да по теме...
fleshnod писал(а): Чи реально це?
Реально все, конкретную пошаговую переделку, частного случая "RST slope". тебе наврядли кто озвучит, если есть желание, подсмотри устройство-чертижи других вилок разных производителей и повтори.
или процитирую
G-dUb писал(а): єдине що ти можеш зробити без серйозних токарних робіт, це знайти кишки з правої ноги від сантур дуро(картридж відскоку, який регулюється) і врізати туди підкачку. Але повністю позбутись пружини не вийде.
На сайте с 30.01.2013 Репутация: 233
Сообщений 615 Пол: Мужской(23)
Стиль: MTB:Street Байк: Ns Suburban 09 vs Ns Fundamental 2
18 мар 2014 в 01:01
fleshnod писал(а): переробити її на моздух-масло.
А смысл?Думаешь будет лучше работать?Поверь она будет таким же говном как и была.