На сайте с 20.03.2011 Репутация: 1472
Сообщений 782 Пол: Мужской(43)
Стиль: MTB:Freeride Байк: Big hit 3. 07. Fox40 RC2
3 ноя 2013 в 21:53
Доброго вечора шановні форумчани .Вимушений створити дану тему так як друга сторона ігнорує мої дзвінки і повідомлення. Ось яка ситуація трапилась цього тижня зі мною з покупцем komodo . https://x-bikers.com/bikera/anketa_bikera.php?id=326818
Його дані -Крим.м.Саки Колисниченко Владимир 0665371526
Звернувся він до мене як зацікавлений у покупці хорошої системи . Все було домовлено ,як тут у переписці так і в телефонному режимі , я погодився відправити систему наложним платежем . Ціну обговорили , знижку зробив, на уступки пішов.
Ось наша переписка
2013-10-28 22:18:04 komodo Re: Система Blackspire Pure DH 68-73. взборі Володь,на каком байке стояла данная система? смущает правая сторона,боюсь об успокоитель будет тереть
2013-10-28 22:33:18 Я Re: Система Blackspire Pure DH 68-73. взборі
Привет . У меня столько систем было что я и неприпомню где она стояла уже...
но насчет правой стороны ты совершенно прав ! не ко всем рамам она поддходит .
если скинешь пару фото (вдоль передней звезды) то я тебе скажу точно...подойдет-ли
2013-10-28 22:40:18 komodo Re: Система Blackspire Pure DH 68-73. взборі в принципе если поставить каретку с более длинной осью может и подойти. все равно каретка нужна 73. скинещь немного цену?
2013-10-28 23:58:24 Я Re: Система Blackspire Pure DH 68-73. взборі
скину 50 грн .
в принцыпе можна кольцо проставочное поставить. кстати какая рама у тебя ? кареточный узел ?
ета система под одну звезду.
2013-10-29 00:02:58 komodo Re: Система Blackspire Pure DH 68-73. взборі Кареточный узел 73. В стоке была каретка 68 правда без колечка. Под одну и надо.
2013-10-29 00:44:26 Я Re: Система Blackspire Pure DH 68-73. взборі
думаю что подойдет. если нет то сразу заберу обратно. доставка само собой твоя. деньги возвращаю сразу после получения . вроде так будет справедливо и по человечески.
система бомбезная,для ценителей , никакого трухватива и прочего гейлайта.
Після чого він передзвонив і ми уточнили всі деталі.
На наступний день 29.10.2013 я йду на пошу відправляти систему наложним платежем. Я вже був на пошті,як він мені дзвонить і каже щоб я відправив неналожним а так , ,,на доверие, я иду сейчас в банк и скину деньги ,, ( я надіюсь він цього заперечувати небуде..) . Після чого я йому сказав ,,- добре я відправлю як тобі зручно , але обовязково оплати. Він погодився. А також сказав що находжусь якраз на Новій пошті.
Думаю оплатить і дам номер декларації і все. Я навіть пішов йому на поступки пообіцявши що якщо непідійде система то , я поверну гроші після того як вона повернеться до мене.
Відправив. Декларація на відправку у мене є , пізніше сфотографую,там чітко вказано що відправлявся вантаж БЕЗ зворотньої доставки.
Приходжу додому пишу йому що відправив посилку але оплати неотримав , надіючись що він пояснить в чому справа. Він невідповів.
На наступний день я знову відписав що відправив систему але обіцяного переводу так і недочекався.
Тут він мені відписує, цитую
2013-10-30 09:22:33 Я Re: Система Blackspire Pure DH 68-73. взборі
Владимир я от вас оплаты неполучал , хотя систему я отправил !
2013-10-30 23:26:07 komodo Re: Система Blackspire Pure DH 68-73. взборі Вов,ты обещал ключик глянуть для каретки oktalink
2013-10-31 08:56:52 Я Re: Система Blackspire Pure DH 68-73. взборі Владимир я от вас оплаты неполучал , хотя систему я отправил !
Погодьтеся, це вже другий день і така відповідь мене насторожила. Після чого покупець знову дзвонить і знову просить мене дати номер карти для оплати
Дав йому номер карти знову.
Чекаю ще один день . Дивлюсь по декларації а посилка вже на місці призначення . Думаю зачекаю ще . Після 5 днів я зрозумів що покупець незбирається навіть купляти товар а просто банально чекає смс повідомлення на свій моб. з Нової пошти ,і планує забрати товар без мого дозволу.
Я його останній раз запитав уже в суботу -
2013-11-01 10:42:09 Я Re: Система Blackspire Pure DH 68-73. взборі я так понимаю система уже ненужна ?
2013-11-01 11:31:00 komodo Re: Система Blackspire Pure DH 68-73. взборі Почему Володь? Я померяю ее и если что отправлю обратно. Ну или денежку. Так что не переживай
Тобто по його словах , після цього вього я повинен йому довіряти ??
Я написав заяву на новій пошті на повернення. Посилка їде до мене .
Він робить мене винуватим і говорить,що я немав відправляти систему , що він дедавав добро на відправку . Ну а адрес для відправки і телефонні дзвінки він вважає що я все сам придумав.
Від цієї людини невимагаю ніяких фінансів , хоч і попав на доставку.
Хто прав хто винуватий. Розсудіть .
,,клієнт доволєн - я спокоєн, девіз майстерні Вови хеві,,
На сайте с 21.04.2009 Репутация: 2345
Сообщений 433 Пол: Мужской(37)
Стиль: MTB:Enduro Байк: Rocky Mountain Slayer
3 ноя 2013 в 22:01
Имел дела с этим покупателем. Точнее, попытку дела иметь. Длительные переписки, уточнение десятка нюансов, потерянное время. Как оказалось - зря. Без оплаты на карту отправлять я отказался. И через 3 дня затишья от покупки системы сей "доблестный" покупатель отказался. Затем, оччень просил привезти ему успок. Но после требования частичной предоплаты снова растворился в пространстве. Занесен мною в мой личный черный список покупателей. Ничего ему не продам.
Vova hevy писал(а): Vova hevy
Забирай посылку назад, пока она еще на НП. Никто за нее тебе денег не отправит.
Администрации предлагаю вылепить пользователю komodo предупреждение. Всем местным крупным продавцам - жестко игнорить данного товарища и ничего ему не продавать. Чтоб на будущее наука была.
На сайте с 13.01.2013 Репутация: 826
Сообщений 866 Пол: Мужской(30)
Стиль: MTB:Street
3 ноя 2013 в 22:18
В общем-то и у меня была попытка иметь с ним дела, написал что купит у меня рубашки, хотел взять с нюансом, что б я немного раздеребанил, я согласился, но так ничем это и не закончилось. Только время потерял. Ладно от школьников такое бывает часто, но человек вроде как взрослый. Переписка на байкерсах есть.
На сайте с 21.04.2009 Репутация: 2345
Сообщений 433 Пол: Мужской(37)
Стиль: MTB:Enduro Байк: Rocky Mountain Slayer
3 ноя 2013 в 22:20
Lanochka89 писал(а): я знаю данного покупателя. уверена что все здесь развод чистой воды,и написано из мести. из за vova hevy теперь человек лежит в больнице
Не говори чушь. Даже читать как-то смешно. Уже два человека, живущих в разных частях нашей старны, подтверждают факт безответственности товарища komodo. Лично у меня вообще сложилось мнение, что за анкетой мужчины 33 лет от роду, если судить по указаному, сидит мальчик 16ти лет.
На сайте с 01.12.2009 Репутация: 782
Сообщений 6327 Пол: Мужской(34)
Стиль: MTB:Enduro Байк: Specialized SJ EVO Comp 650b 2015
3 ноя 2013 в 22:21
Lanochka89, а мені здається, що ти фейк комодо, бо крім того як нагадити в оголошеннях ТС ти нічого більше і не зробила після своїє недавньої реєстрацій
3 ноя 2013 в 22:22
Lanochka89, а как ето в больнице? я ему ничего не зделал плохого. Был договор? был. Зделал так как он просил ? Зделал !. планы изменились у него ? Мог мне перезвонить и обьяснить в чем дело. Договориться всегда можна. 5 дней ему нечего было мне сказать ? Он игнорирует мои звонки сегодня, на мои вопросы в личке недавал конкретных ответов .
3 ноя 2013 в 23:02
alegka87 писал(а): цікаво йому там лежиться, шатуни вибирає, в неті сидить....
стоп , точно був такий момент.
Я нехотів через залізяку шкодити його здоров,ю але скоріш за все це брехня.Так як у нас в Україні зазвичай - ,,депутат збиває вагітну жінку і ще пару людей, всі помирають окрім депутата. Винувата звичайно жінка і всі решта. А депутат знаходиться вкрай важкому стані з нервовим зривом і вимагає відшкодування від усіх родичів .
На сайте с 17.07.2011 Репутация: 258
Сообщений 203 Пол: Мужской(26)
Стиль: MTB:Downhill Байк: specialized
3 ноя 2013 в 23:13
Вова, очень тебе сочувствую! По хорошему если человек адекватен,то вернул бы деньги за доставку. По этому нужно брать предоплату хотяб за доставку, как я сейчас собственно и делаю, так как тоже были проблемы с наложкой=/
4 ноя 2013 в 00:05
Tolik92,
Tolik92 писал(а): Верь после такого людям...
це точно . У мене вперше така ситуація. Я чекаю від покупця його версію, а саме - яку моральну чи матеріальну шкоду я йому наніс ? І взагалі хоч щось може сказати , що саме я зробив нетак.
Декларація у мене на руках , зараз неможу скинути її фото щоб нею нескористались так як посилка ще в дорозі до мене (я надіюсь що там не цегла)