На сайте с 08.08.2011 Репутация: 141
Сообщений 1792 Пол: Мужской(32)
Стиль: MTB:Freeride
26 окт 2013 в 12:50
ivankozzz, Да я в курсе)) У нас с тобой шатуны Зии, тормоза я тоже решил поменять на сэинт) Перекидку я кстате для фен-шуя тоже взял Зии. alex_zp_ua, Смотря почему 2 поршня... вес? тогда имхо тут только формула. Если вес не парит то святые
На сайте с 26.05.2011 Репутация: 372
Сообщений 2649 Пол: Мужской(28)
Стиль: MTB:Freeride Байк: Чёрный,как моё сердце
26 окт 2013 в 16:40
alegka87 писал(а): мені особисто, моє здоров"я дороге, і всякий колхох пхати в гальма я б точно не став
если докажешь,что оригинальные резинки по хим. составу не такие-же, как бензо-масло-стойкие резинки из РТИ-я тебе печенюшек вышлю а секрет прост: они одинаковы,только с оригинальных фирмА имеет навар. речь шла только о резинках, движущиеся части все-таки лучше покупать оригинальные (хотя... вспоминая авидовское качество и тут можно поспорить, если захотеть)
На сайте с 27.01.2013 Репутация: 64
Сообщений 1366 Пол: Мужской(27)
Стиль: Trial Байк: Rockman Slate XL
26 окт 2013 в 17:24
В зависимости от цифры ДОТ'а - это щелочь/кислота иль еще что, так что "пробовать на вкус"... Ну не, ребята, увольте. Скажи еще Royal Blood внутревенно.
На сайте с 30.06.2011 Репутация: 437
Сообщений 2024 Пол: Мужской(21)
Стиль: BMX:Street Байк: IH Sunday + Fox 40
26 окт 2013 в 19:53
Симьйон писал(а): А смазка отдает миндалем? или сладенькая? Вроде опытный уже, а такое советуешь. Такую дикую химию пробовать.
Дот узнаешь сразу, даже по запаху, я не говорю тоннами его пить, просто попробовать на язык чуть-чуть. Что я советую? Я предлагаю реальный вариант решения вопроса о том что это за жидкость
Токарные работы,т.о, тюнинг амортизаторов, загляни в объявления, найдешь много интересного!
На сайте с 01.12.2009 Репутация: 782
Сообщений 6327 Пол: Мужской(34)
Стиль: MTB:Enduro Байк: Specialized SJ EVO Comp 650b 2015
26 окт 2013 в 21:21
TIGER-ARS писал(а): Чейна
проблем не бачу, робиш фото, описуєш проблему і відправляєш. гроші за доставку повернуть. відправляти обов"язково з треком і надійно запакувати і звісно страховка, там тобі все розкажуть, головне не лізь в гальма!!!!
На сайте с 01.12.2009 Репутация: 782
Сообщений 6327 Пол: Мужской(34)
Стиль: MTB:Enduro Байк: Specialized SJ EVO Comp 650b 2015
26 окт 2013 в 21:34
peacedeath писал(а): если докажешь,что оригинальные резинки по хим. составу не такие-же, как бензо-масло-стойкие резинки из РТИ
а що тут доказувати, не такі вони і все. я списувався з однією канторою-постачальником безно-масло стійкої гуми. мило найшов їхнє в каталозі з гумою. на має запитання чи підходить гума для використання в гальмах з рідинами ДОТ, була категорична відповідь - що НІ. написали тільки що їх гуму можна юзати тільки в гальмах на основі мінеральних олій. те ж саме було сказано в досить великом магазині промислової гуми, які постачають сальниками сільхоз підприємства, для тракторів і решти с/г техніки. звичаййна бензомаслостійка гума не підходить для гальмівних систем, на відміну від того вони показувати набори гумок для гальмівних систем тракторів і комбайнійнів. тобто якщо воно не підходить то смисл його туди пхати? чому тоді шимани дохнуть і магура дохнуть від ДОТу??? в них же стоїть звичайна бензо/маслостійка гума? на особистому досвіді можу сказати що якщо намазати гумку з гальма на ДОТі змазкою її роздуває, для того і для гальма на ДОТі є спецові силіконові змазки. хоча ті ж самі шимани всередині перемазані моторексом(motorex bike grease 2000) і шимані від змазки цієї пофіг, її не дує, а гальмам на доті стає досить швидко худо.... якщо гума однакова то чому є різниця?
SS rider писал(а): давай!!!!
та без проблем Ссылка дивимось на поршень біля вуха гальма проїхали 10км, купувались новими, весь екстрим який бачили то це дорогу до дружбана і назад, за час поїздки там був уже добрячий потік доту на адаптор і крімплення на вилці гальма були успішно повернені по гарантії в магазин.