На сайте с 13.09.2012 Репутация: 288
Сообщений 531 Пол: Мужской(32)
Стиль: MTB:Freeride Байк: Big Hit 06, Iron Horse 7 point, Trek 4300
26 сен 2013 в 17:37
Всім дякую!Тему під знос.
Купив собі лісапет з вилкою SR Rux 2007р 150мм
Зразу вирішив змінити масло, Відніс до знайомого майстра (в якого такаж вилка тільки новішого року)...перебрали, промили, залили нове масло...та коли зібрали то хід трошки збільшився (приблизно на 10-15мм) і на світ показались от ці коцки що на фотках....
Мене хвилює чи ті коцки можуть нанести шкоду вилці, на скільки вони серйозні, та як з ними поступити...
п.с. до цієї вилки не мав ще справи з нормальними, тому нічого про це не знаю.
На сайте с 13.09.2012 Репутация: 288
Сообщений 531 Пол: Мужской(32)
Стиль: MTB:Freeride Байк: Big Hit 06, Iron Horse 7 point, Trek 4300
26 сен 2013 в 18:03
Tolik92 писал(а):
Ця коцка може бути наслідком криворукої переборки (що в середині не так) і чи вона нічого сальникам/башингам не зробить? Пальцем відчуваю їх і в мене складаєтся враження що коли нажимаю то чую як вини труть...може це вже параноя, але не хочу вбити першу нормальну вилку =))
Перший 2см втискання таке відчуття що там пісок (звук такий)
На сайте с 18.08.2011 Репутация: 44
Сообщений 577 Пол: Мужской(31)
Стиль: BMX:Flat Байк: синий
26 сен 2013 в 18:13
берёш нульовочку(наждачка такая, на ошупь бархатная и нежная) и запалировуеш эту коцку. потом что бы небыло видно её мож закрасить акриловой глянцевой черной краской и вуаляу всё ок. З.Ы. дай пожмякать кому то вилку, если теже очющение у другого человека знач на повторную переборочку отправляй dentrial3.0 вроде так его ник. Парень с ровными руками и недорогими ценами зальёт хорошее малосло и напхает добротную смазку меж сальниками и пыльниками и всё будет ок. Если интересно как закрасить могу в этом помочь, пиши в лс или юзай форум у нас тут всё есть
Заходии выбирай себе новыую одежду на каждый сизон
TLD,FOX,Oneal
На сайте с 18.08.2011 Репутация: 44
Сообщений 577 Пол: Мужской(31)
Стиль: BMX:Flat Байк: синий
26 сен 2013 в 18:23
NazarcheG, смотря де ты катать будеш? в какую погоду как часто и тд....у меня подобная коцка была я даже внимания на неё не обращал, не сцала вилка в том месте, просто на след переборку я её всётаки заполеровал и горя не знал ( не красил) Тем более что SR rux доволь боевая вилка, так что думаю нечего страшного не будет максимум что она сама по себе будет подсыкать как и duro
Заходии выбирай себе новыую одежду на каждый сизон
TLD,FOX,Oneal
На сайте с 21.03.2010 Репутация: 378
Сообщений 3742 Пол: Мужской(32)
Стиль: MTB:Enduro Байк: Specialized Stumpjumper EVO 13
26 сен 2013 в 18:25
Если она не цепляется, то значит и портить ничего не может ,Но если же все же немного цепляется, то может портить сальники и пыльники. Обычно такое зачищают наждачкой и закрашивают краской вот тема, где подробно описывается, как это сделать правильно - Ссылка
На сайте с 18.11.2011 Репутация: 15
Сообщений 90 Пол: Мужской(39)
Стиль: MTB:Enduro Байк: Украден Bergamont Contrail LTD 2012
26 сен 2013 в 18:54
Автор, ты прикалуешся?!!!!! Так у меня там вмятина была с дикими заусеницами, отпалировал самым нежным палировальным кругом войлочным, но переборщил и чуть анодировки снял... лучше такие вещи делать руками чем электроприборами (уж больно высокооборотистые). Катаю уже почти год и проблем нет,
берем прозрачный скотч, отрезаем кусочек и делаем дырочки шилом, накладываем скотч на вилку так чтобы дырочки попали в место повреждения один или два слоя скотча, потом палируем нулевкой место повреждения, снимаем скотч, радуемся жизни!!!
На сайте с 20.03.2011 Репутация: 1472
Сообщений 782 Пол: Мужской(43)
Стиль: MTB:Freeride Байк: Big hit 3. 07. Fox40 RC2
26 сен 2013 в 19:04
в автомагазині купи 1500 або 2000 наждачку за 5 грн , шліфани чуть без фанатизму . коцка несмертельна і нічого сальникам незробить.На башинги обовязково тефлонова змазка , і тертя небуде таким сильним. Збільшився хід ?? дивно, а під негативною пружиною проставка була? може її забули дати ?
з коцкою щось незрозумів , якщо раніше вона знаходилась нижче , тобто всередині, то як її могли зробити? під час переборки мабудь...
,,клієнт доволєн - я спокоєн, девіз майстерні Вови хеві,,
На сайте с 26.11.2009 Репутация: 301
Сообщений 1319 Пол: Мужской(29)
Стиль: MTB:Freeride Байк: Giant glory 8hole DH
26 сен 2013 в 19:05
ЮристПриколист, хаха хаха ахахах Вот мой монстр) Убрался в контр-уклоне,по верх которого были камни большие. После этого,я зачистил коцки наждачкой,заполировал пастой Гойя,и залил полимером.
peacedeath писал(а):
Раму можно заварить, ось-выточить новую. Пили, ломай, приноси-доломаю
На сайте с 05.09.2012 Репутация: 156
Сообщений 894 Пол: Мужской(33)
Стиль: MTB:Freeride Байк: Specialized
26 сен 2013 в 19:06
Хороша вилочка) А на ті коцки навіть не дивись - вони мізерні. Я бачив багато Мурзів (а ця вилка по суті аналог Marzocchi Drop Off) з подряпинами куди побільшими, ніж у тебе. І нормально працювали, не текли. Так що не парся і катайся - нічого не станеться!
NazarcheG писал(а): в мене складаєтся враження що коли нажимаю то чую як вини труть
Це, мабуть, паранойя))
NazarcheG писал(а): Перший 2см втискання таке відчуття що там пісок (звук такий)
В мене була колись Дроп Оф - так само спочатку звучала і залипала. А після сезону дуже інтенсивної катки і переборки з Моторексом почала ходити нічим не гірше, як італійські 66/888. Думаю, тобі просто треба кататись, щоб башинги/сальники притерлись.
NazarcheG писал(а): між сальники і пильники не пожаліли літолу.
У тебе вилка з відкритою ванною, і літол чи інша смазка там не обов'язкові. Я у свої Мурзи нічого, окрім вилочного масла, не додавав - і працювали/працюють чудово))