На сайте с 19.09.2013 Репутация: 14
Сообщений 26 Пол: Мужской(36)
Стиль: MTB:Enduro
14 ноя 2014 в 22:30
після покраски в основний колір,зробив паперовим скочем рамочки-тоєсть відвів поля для малюнку,щоб зробити чітку грань між малюнком і фоном(виглядає як наклейка), малюнок довільний хаотичний-дивиться краще всего,на подобі стікера...малював звичайним сд маркером з тоненьким жалом,малював в рукавичках з тканини,у звязку з легким розмазуванням. Після покрив вододиспенсним лаком-наносити тоненькі шари але багато раз,перших два шара краще зразу обсушити промисловим феном,щоб не потік малюнок(лічно я провтикав і чуть запартачив),но я все робив на угад...пробуйтевибачайте шо вел не митий))) так вийшло
21 ноя 2014 в 20:16
ризину-оптимально 2.35 ,максимум 2.4 ,на рахунок 2,5 по ширині влізе,но по висоті буде за натто. Хоча нашо на нього ставити широку ризину-це кантрійна рама,буде важко маслати.
Всім привіт,я знову зробив модінг коника,в спробах збільшити хід підвіски добився 180жорстких і 220плюшових міліметрів)). Для цього мені пригодився аморт 240-76 в мому випадку x-fusion vector i клаптик дюралі,а...ще понадобився кусок деревяного дверного налічніка,з якого я робив шаблон і прораховував плече опору лінку))) виточив новий лінк,за взірець брав раму kona stinky,до речі на аморті поставив пружину жорсткістю 400-450 точно не памятаю так як написи давно стерлись,якщо комусь цікаво виложу фото.
На сайте с 26.05.2011 Репутация: 372
Сообщений 2649 Пол: Мужской(28)
Стиль: MTB:Freeride Байк: Чёрный,как моё сердце
18 июн 2015 в 00:31
yriy85, это очень хорошо, что ты избавился от этого говноаморта, а то у меня такой сломался в 2 местах. Оторвало ухо, по телу аморта пошла трещина, в итоге левая штанина в масле, долгий зимний вечер и я качу велик...
Кстати, у тебя подвеска судя по виду вышла слишком линейной, надо что-то менять
18 июн 2015 в 11:47
Дякую за допомогу,бо з телефона не виходить загрузити фото,а комп давно не паше:) Якби опустив каретку-то втратив в ході,і вже привик до високого підйому,особливо коли через брьовна переєжаю