На сайте с 19.09.2013 Репутация: 14
Сообщений 26 Пол: Мужской(36)
Стиль: MTB:Enduro
26 янв 2014 в 22:21
я взяв ardis corsair...проблемний вел,але якщо вложити пару рублів і мати рівні руки-виходить не поганий кінь,і рама довольно таки прочна. Правда вилку,аморт,колеса......все крім рами потрібно міняти))))))))і ту поки доробиш-сплюєшся...
На сайте с 19.09.2013 Репутация: 14
Сообщений 26 Пол: Мужской(36)
Стиль: MTB:Enduro
25 апр 2014 в 00:40
просто замінити аморт-це не вихід....проблема підвіски у люфтах,які набераються в осях зєднання,я виточував на заводі нові оські і втулкі. Після чого не приходиться міняти підшибники кождий місяць "менше люфту-менше розбивається" те що відмічено зеленим)))тоєсть лінк,я також виточив новий-більш надійний і трішки з іншою геометрією. Для виготовлення лінку,на ринку у бариг купив дюралеву пластину товщиною 16мм.,знявши розміри і ввівши деякі поправки накарлюкав креслення нового лінку...віддав його на завод в обробку. Тим часом чекаючи нової вилкі,збирав нові білесенькі дискі на нових втулках з промами...замінив підсидільний штирь-тому шо стоковий зігнув при перших хороших приземленнях,замінив тормозні машинкі,тормозні диски"ротора"-перед203мм зад185мм,поставив новий руль Da Bomb 680мм,короткий но масивний винос-правда не інтегрований у вилку,поставив шатуни LAVA-22/32 ТРіАЛ С РОКЛіНГОМ алюмівівим 6мм,замінив передню і задню перекідкі з короткою лапкою,а також пяткі,сидіння,гріпси,аморт-саме краще встає 190мм. і багато інших дрібниць)))).....Нехай хтось каже,що це ашан-довевши його до путя він не стане Specialized demo8 але не поганий байк для досить агресивного хоть і не професійного катання)))) ВСІМ УСПІХУ В АБГРЕЙДІ