На сайте с 14.08.2012 Репутация: 186
Сообщений 1380 Пол: Мужской(53)
Стиль: MTB:Urban Freeride Байк: да. є.
7 сен 2013 в 18:08
недорозчинена до кінця фарба. того осадок на дні розчиняєцця, піднімаєцця і ближні частини фарбує густіше це якшо фарбування. або товщина/якість плівки різна, це якшо анодавання. поверхню знежирюй, в процесі анодування деталь періодично повертай. розчин фарби попередньо фільтруй.
тобто процес в тебе вже є!!! тепер проведи його якісно і результат буде теж якісним. все.
На сайте с 20.11.2010 Репутация: 135
Сообщений 776 Пол: Мужской(30)
Стиль: MTB:Enduro
7 сен 2013 в 22:10
[/skript],мне один мудрец напел что ненадо было краситель по инструкции разводить тобиш 2 ст ложки соль и 1 ст ложка соды на 1 л воды ))) он говорит так ху*во красится
На сайте с 14.08.2012 Репутация: 186
Сообщений 1380 Пол: Мужской(53)
Стиль: MTB:Urban Freeride Байк: да. є.
7 сен 2013 в 23:12
barik91, ну я з анілінкой працював трохи. (по тканині) там так - забадяжив свіжий розчин. з содою, (кальцинована) сіллю. кидаєш тканину, вариш. через деякий час кип’ятіння - розчин втрачає здатність фарбувать. зовсім. тобто він лишаєцця насичено забарвленим, але якшо ти кинеш другу пайку тканини, то її не фарбує зовсім. цей насичений розчин можна викидать. він не працює.
таким чином розчин фарби проникає в тканину а після тривалого кип’ятіння втрачає "линяючі властивості" але сама тканина матиме "брудний" відтінок заданого кольору. якісніше, чистіше і красивіше виглядає коли дать пере концентрацію, трохи профарбувать і дуже добре промить залишки.
в випадку з анодом (якшо вірить інф по посиланню) то анодна плівка свіжо виготовлена - має хорошу агдезію. пори відкриті і фарба проникає. після термо обробки кип’ятіння чи парою - пори закриваюцця. і фарба з відти не виходить. так чи ні - я х/З . ти експериментатор. ти і пробуй.
попробуй помінять фарбу на акварель, гуаш? і харе вже ті ручки гондурасить! візьми пластину алюма.
На сайте с 20.11.2010 Репутация: 135
Сообщений 776 Пол: Мужской(30)
Стиль: MTB:Enduro
7 сен 2013 в 23:55
[/skript писал(а): ] і харе вже ті ручки гондурасить!
я немогу их перестать гондурасить они мне снится начнут)) а если серёзно то мне их надо сделать иначе я несмагу без них катать а такое я на вел непоставлю
На сайте с 13.10.2010 Репутация: 209
Сообщений 1243 Пол: Мужской(30)
Стиль: MTB:Enduro Байк: V 10 + Dorado
8 сен 2013 в 02:50
В плане, хватит с ручками парится пробуй на куске люминьки
Яж тебе говорю надо чтото с краской делать, твоя явно неправильная, попробуй с марганцем или эту по норм технологии забадяж, может у нее вообще срок годности прошел
На сайте с 29.11.2011 Репутация: 120
Сообщений 446 Пол: Мужской(34)
Стиль: MTB:Freeride Байк: Bergamont straitline 8.2
9 сен 2013 в 01:56
Я прочитал что после анодировки нужно прочищать деталь раствором марганцовки, кто то это делает? Как бы марганцовка просто так не продается советую прочесть... предупреждаю, многаБУКАФ Ссылка рекомендую обратить внимание на предварительную обработку детали раствором щелочи, Ссылка посмотрите как буржуй это делает! Ссылка видимо дело в том что использует еще Na2OH для снятия окисели
(C)Нужно вымерять центр дисплея мобильника и им забить поршень. При этом нужно смазать не только поршень но и мобильник. Резинки на поршне можно не смазывать.
На сайте с 01.05.2005 Репутация: 445
Сообщений 3570 Пол: Мужской(30)
Стиль: MTB:Freeride Байк: cro-mo
9 сен 2013 в 15:12
Twain_32 писал(а): Я прочитал что после анодировки нужно прочищать деталь раствором марганцовки, кто то это делает? Как бы марганцовка просто так не продается
нужно прийти в аптеку в красивом виде и попросить продать.... для какой цели? я брал для дизинфекции аквариума) в государственной аптеке мне продали... сказав что обычно ее только наркоманы там для чего-то берут.
На сайте с 29.11.2011 Репутация: 120
Сообщений 446 Пол: Мужской(34)
Стиль: MTB:Freeride Байк: Bergamont straitline 8.2
10 сен 2013 в 01:52
и даже потом окрасилось??? круто! кстати, ты когда подготавливал деталь, ты химическим путем снимал оксидную пленку алюминия? или ничего не делал? кроме обезжиривания
(C)Нужно вымерять центр дисплея мобильника и им забить поршень. При этом нужно смазать не только поршень но и мобильник. Резинки на поршне можно не смазывать.