На сайте с 29.10.2010 Репутация: 262
Сообщений 526 Пол: Мужской(30)
Стиль: MTB:Downhill Байк: YT Tues AL
15 апр 2013 в 00:00
alex_zp_ua писал(а): не хватает правда звукового уведомления что ли)
програмна реалізація займе пів години. А от сам звук - уже всі вихідні шукаю. Якщо хтось знає де взяти - прошу писати в ЛС.
П.С. проблеми були, але успішно виправлені, на даний момент все працює 100% за наявності версії 1.5 П.П.С. додатвкові плюшки будуть, коли Паша зробить свою частину, у 2й версіїї додатку. Поки на черзі опера і фф. Ecko`...Ultd~, А воно треба? для цього є кнопка підписатися...
На сайте с 29.10.2010 Репутация: 262
Сообщений 526 Пол: Мужской(30)
Стиль: MTB:Downhill Байк: YT Tues AL
16 апр 2013 в 15:42
0omadcato0, ядро те саме, все правильно, проблема у версії. Хром має 22 здається, а яндекс і мейл ру сидить на 18. При розробці не бачив сенсу підтримувати старші версії, тим більше що це не тай вже й просто.
Поки такої підтримки я не планую.
П.С. Рекомендую все ж використовувати чистий браузер. Його можна можернізувати під будь-які потреби, а проблем з них ясне діло менше. П.П.С. Додаток для опери в стані тестування Snappy RIDER,
На сайте с 28.08.2011 Репутация: 121
Сообщений 595 Пол: Мужской(24)
Стиль: MTB:Freeride Байк: Norco aurum 6.3 2014
16 апр 2013 в 16:14
flufster, и мне,и мне кинь) кстате,дабы не флудить,расширение работает ОТЛИЧНО,ничего не глючит,все ок,единственное я б цвет оповещения изменил бы, а то приходится всматриваться зеленая единичка,или красная
De Nis писал(а):
железо не причем,руки их жопы - вот это зло
На сайте с 27.01.2013 Репутация: 64
Сообщений 1366 Пол: Мужской(27)
Стиль: Trial Байк: Rockman Slate XL
16 апр 2013 в 16:34
Я бы с радостью обратно на Хром, но на этот Яндекс накидал мульон и еще вагончик закладок и т.д. ... Сам теперь жалею. И они мне не сиськи, а дойки прислали, короче я не доволен Подскажите в ЛС, как перенести все это г*но обратно на Хром, или на обновленный, (поставлю опять, мой устарел) если не сложно. (з.ы. знаю, что от Яндекса одно г*но, но это говно в ВК быстрее работает )