На сайте с 12.11.2012 Репутация: 21
Сообщений 31 Пол: Мужской(25)
Стиль: MTB:Freeride Байк: Ghost dirt 2009+SR Suntuor Durolux 2010 TAD
4 апр 2013 в 19:43
Вирішив добавити трохи історі компанії GHOSTнасам перед компанія була заснована головними інженерами компанії Cube Клаусом Мехвальдом і Уве Калливодом в 1993 году після тертя з головним начальством компанії Cube вони забрали свою частку роботи і внесли до неї свій особливий підхід в якому головними критеріями були якість надійність та безпекапопри все перші екземпляри та прототипи були зроблені в умовах які тяжко назвати ідеальними перші байки робилися на задньому дворі кузні в які вироблялися деталі рам...З 1996 року кількість вироблених вилосипедів стала поступово рости в тому ж році появився перший підвіс це був Ghost Fullies FSP I & II .А в 1998 р. випускалося вже 12 моделей вилосипедів цієї компанії .Незабаром 1999 р. вже був налагоджений масовий випуск 25 моделей... В 2001 р. компанія Ghost виготовила свою першу раму із скандіумного сплаву і на той момент було затверджено випуск майже 40 модель вилосипедів і компанія більше не потребувала якоїсь пропаганди техніка сама говорила за себе .Після 2003 р. компанія почала розповсюджувати сплави алюмінію із скандиніумом на всі моделі вилосипедів тому Швитко обрели популярність в народі за легкість і міцність . Уже з 2005 р. почався активний ввід моделей призначених для Фрірайду та Даунтхілу з тих пір ця марка фігурує в свому сигменті за якістю та надійність...
ОФІЦІЙНІ ПРЕДСТАВНИКИ В ЛЬВІВСЬКІЙ обл. Ссылка Велосипеди чоткі тому треба віддати їм належне!!!!! Ось мій Ghost Dirt 2009
4 апр 2013 в 22:38
Так ви праві правильно читається Гоуст - Привид я працюю в Велобайку і у Львівській області ми єдині диллери Гоустів...На правильну вимову просто часу бракує і коли 3-4 години майже безперервно триндиш про них то язик і без того заплітається!))) А зачем фото переднього колеса???
4 апр 2013 в 22:44
Ок але пізніше бо ти би бачив що в мене за вікном твориться я кататись хочу а в нас весна в вересні буде((( Візьму дзеркалку і нафоткаю тільки як погодка буде))
5 апр 2013 в 10:51
Правду кажеш в україну моїх байків завезли тільки 3 шт одна в Харкові друга в Києві а третя в мене)_))) І рами там не кона вони куда міцніші і ричаги норм в нас нортшор стояв то пару раз катались Гоуст їде а Норко А-Лайн ні.... Тому купуєм Гоусти будем літати на потойбічній силі!))
На сайте с 13.08.2012 Репутация: 20
Сообщений 32 Пол: Мужской(22)
Стиль: MTB:Downhill Байк: Demo 7 + Domain dual rc
5 апр 2013 в 21:27
roma24:00 писал(а): что можешь сказать о своей раме?
Хороша, сейчас юзается с домейном на 160 ходу, каретка примерно в нуле, может совсем немного в плюсе. Стакан на месте, но плошмяки уже валить нежелательно. Достаточно верткая, сделана с вниманием к мелочам. Троса и гидролинии хорошо укладываются в специальные фиксаторы без синей изоленты и хомутов. Выдержала достаточно недолетов как в свече, так и на морду. Один раз улетел с пролетки в дерево, сложил вилку, лопнула рулевая, а раме хоть бы что. Из явных минусов - нестандартный петух, отсутствие крепления под успок. В принципе не жалею что решился собирать не очередной драгстар на дуре, а попробовать гоусты.
Ну ставить двухкоронку (тем-более монстру) и пулять плошмяки однозначно не стоит, рама чисто гоночная.
JaMiS писал(а): така рама на чейні 1300
На чейне версия с другими дропаутами и перьями. На счет перьев не знаю, вроде неплохие, а вот дропауты без фрез думаю получше будут.
На сайте с 13.08.2012 Репутация: 20
Сообщений 32 Пол: Мужской(22)
Стиль: MTB:Downhill Байк: Demo 7 + Domain dual rc
5 апр 2013 в 21:49
Ну так да.) Но позволяет катать лайт фр, так как форкросс в Украине пока-что слабо развит. Форкроссовых байков и рам - предостаточно, а трасс - почти нет.
Есть мысли настроить в районе Киева, но пока это лишь в планах. Пока присматриваюсь какому количеству райдеров это будет действительно интересно.
5 апр 2013 в 22:01
В нас всі і дорослі і малі на фр-дх-дж байках катають на масиві СБП (Сихів Байк Парк) ну або по нашому Гульки я но дорті прольоти 7 м контр уклони дропи но очко піджимає мала вилка ... А кафедра дьртобудування мусе бить))) Як тепер якщо айс то плюсуєм