На сайте с 17.05.2011 Репутация: 109
Сообщений 198 Пол: Мужской(27)
Стиль: Стритец Байк: Foes DHS mono2:1 & Marzocchi Shiver DC 02
21 фев 2013 в 00:16
Всі ми любимо дивитися фільми, а особливо з тим напрямом спорту яким любимо займатися. Пропоную почати тему для перегляду та обговорення вело-фільмів. Не короткометражки в яких показано декілька крутих кадрів (не те що я проти короткометражок), а повноцінний фільм в якому повністю висвітлено всью красу і гармонічність людського витвору, тобто Велосипеда... Думаю це також буде чудовим архівом для тих хто починає крутити педалі і бачив лише останні новинки велосипедної кіноіндустрії але бажає переглянути як це було раніше, і для тих хто вже досить давно крутить свої педалі і трохи призабув як все було коли він починав. Ну і не треба забувати ділитися новинками зі світової кіноіндустрії Так як ми лехко користуємося послугами інтернету, майже всі можуть легко знайти будьяку інформацію, тому не обов'язково (але бажано) добавляти фільм, але хоча б його назву. Добавляємо свої улюблені фільми та виражаємо свої враження і думки нарахунок зліплених фільмів. Нехай вони будуть з нахилом до науки або змагань чи розваг чи навіть філософії
Тож я почну. Майже всі ви бачили фільм Lifecycles, прекрасний фільм про поєднання людини велосипеда і природи.Є багато фільмів схожої тематики але чомусь цей мені більше до душі. Вперше я його подивився відразу після його випуску, але декілька місяців тому мені знову захотілося його преглянути. І я дивився ніби вперше, і відкрив для себе багато нового, хоча і бачив фільм раніше.
На сайте с 23.08.2010 Репутация: 258
Сообщений 1373 Пол: Мужской(27)
Стиль: MTB:Enduro Байк: SC Bullit 09 + RS Totem RC2 DH 10
21 фев 2013 в 02:58
insane_fa, особисто мене, та думаю і більшість аудиторії, він не вразив на стільки на скільки чекалося. Звісно є багато крутих моментів, але в загальному з фільму я б радив дивитися пару кусків в загальній масі 10-15 хв. А вот ЛайфСайклз ні одного карду не радив би пропускати)
P.S. Тема по актуальності 50/50, просто можна ділитися фільмами і своїми враженнями про них, але думаю більшість фільмів всі бачили. Хоча я не рідко зустрічаю шось нове для мене, і досить старе в загальному. Тому можна назвати тему щось типу "Все новое - хорошо забытое старое " )