На сайте с 22.04.2012 Репутация: 131
Сообщений 271 Пол: Мужской(25)
Стиль: MTB:DirtJumping Байк: Pussy Street+DJ Urban
18 янв 2013 в 20:48
alegka87, ну може й так,але він заплатить гролші або віддасть раму,просто мені треба дізнатись якими методами діяти Noddle, в деякій мірі ти правий (але я досить багато запчастин відправляв і мені присилали),того так само не простий хлопець.Я йому скзаав шо тіпа якшо він не вишле рами чи грошей то буде мати српаву з міліцією і судом,він навіть мені сказав "та не мені того не треба".Ну поки що треб сподіватись на те що він одумається
На сайте с 01.12.2009 Репутация: 782
Сообщений 6327 Пол: Мужской(34)
Стиль: MTB:Enduro Байк: Specialized SJ EVO Comp 650b 2015
18 янв 2013 в 20:55
Frankenstein писал(а): але він заплатить гролші або віддасть раму
серйозна заявка.... яким чином? просто так люди не починають морозитися! просто так не просять скинути гроші на вебмані! в контакті в нього сторінка дуже наповнена інфою, куча фото, куча друзів. таку сторінку можна зробити вчора і сьогодні з неї когось кинути, а ти будеш потім довго думати що то був Ігор і він з Маріуполя.... на кого зареєстрований гаманець вебмані?
На сайте с 17.03.2010 Репутация: 72
Сообщений 259 Пол: Мужской(34)
Стиль: MTB:Urban Freeride Байк: Алєніна
18 янв 2013 в 23:43
Frankenstein,гроші ти вже не повернеш , міліція не допоможе, дрібна сумма це поперше а по друге ВебМані , це російська компанія, ніхто навіть не рипнеться прийняти твою заяву.
Я навіть не бачу смислу щось пробивати чи вичисляти, марна трата часу. Хочеш, напиши в супорт вебмані , поясни ситуацію, розкажи що людина займається шахрайством, дочекайся відповіді. І я більш ніж впевнений що вона тебе не задовільнить. Хоча попитка не питка...!!!
Краще шукай людей хто його знає...
І взагалі якого ти милого відправляєш гроші через чужі компанії, тобі що не вистачає наших.
Не бійся ложки , бійся вилки, один удар чотири дирки...
На сайте с 09.11.2009 Репутация: 245
Сообщений 15 Пол: Мужской(34)
Стиль: MTB:DirtJumping Байк: Магеллан
19 янв 2013 в 01:31
цей ху..ло Агеєв)))Игорь Михайлович м.Маріуполь, тел. 098 307 48 27...і мене питавсь кінуть...деньгі спонту скінув він мені на карту,мав товар отправити йому на суму 6100грн., і отправив,вчасно зробив відказ...по телефону норм домовились,казав що фото чека скіне якщо сумніваюсь і скінув спишкой заліплений чек там де нічо не було видно,а потім на мороз впав,ні трубу не брав ні в л.с не відповідав.. Frankenstein - краще друзів або з найомих якщо є з Маріуполя напрягти шоб вломили добре, ну або в ментовку,по хорошому не вийде,ху..ла нада наказать..
На сайте с 22.04.2012 Репутация: 131
Сообщений 271 Пол: Мужской(25)
Стиль: MTB:DirtJumping Байк: Pussy Street+DJ Urban
19 янв 2013 в 01:36
makc16, ну да але можна норм поговорити а якт оді не дойде ,то можна и такое зделать makc16, ну да але можна норм поговорити а якт оді не дойде ,то можна и такое зделать