На сайте с 23.09.2009 Репутация: 216
Сообщений 634 Пол: Мужской(30)
Стиль: MTB:DirtJumping Байк: Specialized P-1 08 + marzocchi dirt jumper 07
30 ноя 2012 в 00:42
хорошому человеку помочь - денег не жалко!! Удачи тебе!!
у меня тоже проблемы(нажралась из-за меня пачку снотворного, запила пивом) ели откачал а вообще( не чего личного к автору) пора бы, уже самим действовать, большой букет, и прямо, уверенно говорить!!
А то надеятся на людей, тоже что и надеятся на бога!!
ПРЕКРАЩАЙТЕ, А ТО СКОРО БУДУТ ПРОСИТЬ ОТПРАВИТЬ СООБЩЕНИЯ НА НОМЕР 102 С ТЕКСТОМ " ОН НЕ ВЧЕМ НЕ ВИНОВАТ, ВЫПУСТИТЕ ЕГО"
Жизни людей, сотни идей
сейчас все покупается и продается
вечерний проспект прилавок бл.дей
на каждую бл.дь покупатель найдется
На сайте с 29.12.2011 Репутация: 145
Сообщений 535 Пол: Мужской(25)
Стиль: MTB:Freeride
30 ноя 2012 в 01:01
Аааа дзвонить вона тільки що до мене каже: Вона:Любчику!!!!!!Шо це таке???? 10 -смс із різних номерів?)))) Сонце я тебе ну дуже люблю,це не телефонна розмова,так шо завтра в кіно як домовлялись Я кажу: Ну а нє))) Вона:Ну завтра буде сюрприз значить)))Ти мене здивував))Хто це всі такі шо смс надсилали? Я кажу: ТО друзі мої) Вона: Ага,добрі в тебе друзі))) Я кажу: Ааа я поняв,мені прийти до тебе з букетом квітів,і офіційно чи як?))) Вона: Любку,іди краще на ці гроші купи мені шаколадок і мандаринок і ходи в гості,нашо мені тих квітів?)) Я кажу: Ну всьо до завтра,цьомаю,надобраніч сонце і ще,смс-сок ще не одна буде))
На сайте с 29.12.2011 Репутация: 145
Сообщений 535 Пол: Мужской(25)
Стиль: MTB:Freeride
30 ноя 2012 в 01:11
Maks_ritual, ))) Дзвонить ще раз і каже: Ну дивись прийдеш завтра із квітам без мандаринок буде буба))) Я знаю скільки можна купити різного хавчика на ті гроші шо та квітка 1-на коштує так що... Ше одна така МЕГА цікава смс-ка прийшла шо я була реально в шоці
Я питаю: Яка? Вона: Завтра покажу)))
Дякую всім не байдужим! Ні її це не довбе,вона науборот цьому дуже рада!!! Ще пару смс-к не пошкодило б....дуже всім дякую!
Romannn писал(а): хеппи энд, у кого то завтра будет секс