На сайте с 24.12.2011 Репутация: 2
Сообщений 44 Пол: Мужской(26)
Стиль: MTB:FourСross(4X) Байк: Mongoose Tyax Comp
9 апр 2013 в 22:53
Помогите оценить! Не знаю почем продать кантрийник. Катался год. Всё очень новое, минимум царапин, потертостей. Вилку обклеил, раму по приколу обклеил Собирал для себя. Но хочу что-то для более лесного, так сказать. Фр может. Вот и встал вопрос продажи.
P.S. Это не деталь конечно. Но надеюсь попал темой хоть на этот раз.
На сайте с 03.07.2012 Репутация: 42
Сообщений 58 Пол: Мужской(31)
Стиль: MTB:Park Байк: Gabbi
12 апр 2013 в 17:01
Допоможіть оцінити залізяки на продаж.
Вилка:
SR Suntour 120мм (пружина масло), шток 1/5 (29мм), довжина 20см, під 26" колеса. Вилка після ТО на байк не ставилась. Не тріснута, не гнута, все ціле. Технічно робота на 5. Присутні косметичні потертості.
Колеса:
Обода: 26" Перед Alex Rims модель хз, Зад DM24 Втулки: Перед: 10мм під ексцентрик, якесь Shimano. Зад: Formula 10мм, сінгл, 2 проми (проми мінялись 2 місяці тому ) Шприхи: 2.5мм (не базар) Гума: Nylon 26x2.1 (катана десь місяць) задня стерта десь на 2-4%, передня новенька.
Колеса в хорошому технічному стані, спереду є невеличка вісімка (виправляється підтягуванням шприх, сам би виправив но нема ключа) заді є удар на ободі, при бажанні рівняється но так як воно на роботу не впливало я до того не пхався.
Натягувач:
Point два ролики, самі зірочки замінені десь місяць тому, трошки розтягнута пружина. Технічно робота на 5, косметично на 4.
Система:
Шатуни SR Suntour під квадрат технічно робота на 5-, косметично тверда 4.
До шатунів ще каретка але нема ключа шоб її зняти.
Гріпси:
Wethepeople майже нові стерті можливо на 1% трошки потерлись заглушки.
На сайте с 21.03.2010 Репутация: 378
Сообщений 3742 Пол: Мужской(32)
Стиль: MTB:Enduro Байк: Specialized Stumpjumper EVO 13
12 апр 2013 в 17:10
SR Suntour 120мм (пружина масло), шток 1/5 (29мм)
около 300 - 350 грн. не больше, т.к. мало каму нужна вилка под 9мм. ось и еще меньше рам можно найти под шток 1.1/5 (вообщем крайне прболематично будет её продать)
Обода: 26" Перед Alex Rims модель хз, Зад DM24 Втулки: Перед: 10мм під ексцентрик, якесь Shimano. Зад: Formula 10мм, сінгл, 2 проми (проми мінялись 2 місяці тому ) Шприхи: 2.5мм (не базар) Гума: Nylon 26x2.1 (катана десь місяць) задня стерта десь на 2-4%, передня новенька. 600 грн. за оба колеса, вполне нормально я считаю, может даже дороже защет задней втулки
Point два ролики, самі зірочки замінені десь місяць тому, трошки розтягнута пружина. Технічно робота на 5, косметично на 4. 100 грн. не больше, он новый 150 стоит
Wethepeople 50 грн. или отдавай как бонус к чем нибуть (вроде мелоч, а приятная будет)