На сайте с 01.12.2009 Репутация: 782
Сообщений 6327 Пол: Мужской(34)
Стиль: MTB:Enduro Байк: Specialized SJ EVO Comp 650b 2015
23 ноя 2012 в 01:06
Vladimir KTM писал(а): ага... ну я б прям повівся...
це нормальна річ, і мені наперед відправляли і я також... але є така штука як язик щоб про все домовитися а не робити всякі подіпалова після домовленості
На сайте с 10.08.2010 Репутация: 261
Сообщений 1782 Пол: Мужской(26)
Стиль: MTB:Downhill Байк: Norco Shore 2
23 ноя 2012 в 01:08
SisTemaBL писал(а): И еще че вы все так пля вроде как все на хб "друзья" а так ево минусуете жжестко?)
Ну все друзья, все вместе минусуют Всё правильно... Накосячил - извинись, а не:
DRIFTER_@ писал(а): ок, всё, я кидалово, недоверяйте мне никто, как-то насрать)
alegka87 писал(а): це нормальна річ, і мені наперед відправляли і я також... але є така штука як язик щоб про все домовитися а не робити всякі поіпалова після домовленості
ну домовитись можна з нормальними людьми. Якби хтось зі знайомих з іншого міста чи друг знайомого запропонував щось подібне, то я б погодився. Ну але ж якщо видно, що якийсь неадекват чи школота, яка вб"є цю деталь за той тиждень, то тут все ясно...
На сайте с 17.03.2010 Репутация: 72
Сообщений 259 Пол: Мужской(34)
Стиль: MTB:Urban Freeride Байк: Алєніна
23 ноя 2012 в 13:30
DRIFTER_@ писал(а): alex_zp_ua, я тутттттт
DRIFTER_@ писал(а): Maks_ritual, здоровеньки були alex_zp_ua, да вроде всё збс)
ок, всё, я кидалово, недоверяйте мне никто, как-то насрать)
Ну от скільки живу на цьому форумі постійно поражаюсь людській двулічності і свинству.
Спілкуєшся з людиною в темах, читаєш її пости і здаєтсья ніби все нормально, не вийо**, адекват, нічого поганого й не скажеш. А як тільки суть до діла і чуток Жопа підгоріла , сразу ахтунг, бортовий ПК вмикає програму яБИК і понеслась родная.....мені на всіх насрати, на все по*** і тому подібне. І я не тільки про дріфтера, клєму тут перемикає багатьом.
Смішно, чесно....))
Не бійся ложки , бійся вилки, один удар чотири дирки...
На сайте с 17.03.2010 Репутация: 72
Сообщений 259 Пол: Мужской(34)
Стиль: MTB:Urban Freeride Байк: Алєніна
23 ноя 2012 в 13:47
Maks_ritual писал(а): Если бы извинился сразу бы за задержку то никто и не трогал и закрыли бы тему давно
Да в тому і соль, якби вибачився то блін..не вопрос...тему закрили б і хеппі-енд. Але що я помітив, зазвичай в таких ситуаціях на форумі починаєтсья холівар хлєба і зрєліщь.) Тупо за мелочь...! З нормальних адекватних раніше юзерів люди перетворюються в "мені все пох..."!!
DRIFTER_@ писал(а): всё решено с автором темы давным давно и извенился,
Ну значить Мир тобі....!!
Не бійся ложки , бійся вилки, один удар чотири дирки...