На сайте с 07.08.2011 Репутация: 196
Сообщений 55 Пол: Мужской(29)
Стиль: MTB:Enduro
16 окт 2012 в 23:06
не знаю навіть з чого почати...?( в мене виникло неординарне питання, можливо воно здастся не розумним і не зрозумілим! тут от таке - я не так давно катав легкий фр, але на початку ліьа склались так обставини, що змусили продати мій байк... але згодом я склав кк байк для їзди на роботу і поїздок за місто! проте з часом, я почав помічати, що в мене конкретна ломка і що мені жак, як не вистачає, того, що я раніше робив...(!!! і в мене виникло отаке от питання, чи можна на цій рамі катати щось трошкі агресивніше або як варіант, - порадьте мені будь-ласка раму, яка б підходила, як для тривалих і дальних подорожей( під ріст 185см) так і для легкого фр, бо коли їдеш з роботи по іншу сторону прольотки і згадуєш, що ще не так давно ти пуляв по ній.... ех... а тут так от вийшло сумно! за адекватні відповіді - відповідаю взаємністю! ось ця рама про яку я писав Scott Aspect 30 2008
На сайте с 01.05.2005 Репутация: 445
Сообщений 3570 Пол: Мужской(30)
Стиль: MTB:Freeride Байк: cro-mo
16 окт 2012 в 23:12
Я навіть не знаю, що тобі порадити.... а що саме які теми ти хочеш пуляти на майбутньому байку? Якщо прольтки та поїдки на роботу, то це потрібно збирати щось на базі вилки пайк 95-140, та раму.... ну, щось на зразок da bomb xlr8r da bomb molotov stark shooter ns surge.
Ось останню я б тобы порадив дуже, адже вона створена для всього (фр та ендуро, слоупстайл).
На сайте с 26.09.2011 Репутация: 13
Сообщений 39 Пол: Женский(46)
Стиль: Trial
16 окт 2012 в 23:40
Вряд ли найдеш байк на котором можно покатать за городом, а также поехать на работу. Будет не совсем комфортно. Ведь геометрия рам фр и кк совсем разная. И с этим ничего не поделаешь.
На сайте с 10.09.2012 Репутация: 3
Сообщений 50 Пол: Мужской(48)
Стиль: MTB:Freeride Байк: Canfield ONE
17 окт 2012 в 00:25
Катался когда-то на хартейле, собраном на раме Автор а-ганг-рм и вилке марцокки АМ3, отличненько пулялись даже небольшие дерты, да и длительные покатушки радовали. Главное - чтобы подседел был длинный и убирался вниз нормально. Рам подобных - навалом разных.
Добротные катрийные НЕ-гоночные рамы (нормального веса) достаточно прочные, если без фанатизма и вес твой не 120кг - выдержат многое, поверь.
It's okay to grow up, just as long as you don't grow old...
You're only young once, but you can be immature forever!