На сайте с 11.10.2012 Репутация: 51
Сообщений 1873 Пол: Мужской(24)
Стиль: MTB:Freeride Байк: Demka+Format
15 окт 2012 в 20:11
это подвес а хардтейл таких марок можно купить но я не хочу купить убийствный г ладно тогда подскажите кк с крепенькой рамой и амортом с намеком на дх раз уже никак
На сайте с 02.05.2011 Репутация: 245
Сообщений 279 Пол: Мужской(25)
Стиль: MTB:Downhill Байк: hardy 6 + 888 vf2
15 окт 2012 в 20:22
DH_lUBITEL, ну тобі ж чітко сказали: що дх байк за такі гроші не візьмеш. а за раму теж сказали:
POp KoRn писал(а): За такую суму купишь раму голую только б/у, есле хочешь для дх...
тільки скажи, навіщо тобі зараз подвєс якщо ти будеш на ньому як мішок з гнилою картоплею? простіше за ці гроші взяти собі хартейл, на ньому відточувати техніку... а потім вже можна буде взяти раму подвєса коли будеш шарити в байках... просто це для тебе буде зараз найкращий варіант. а так ти просто купиш собі раму, а потім на деталі до неї піде стільки, що не думаю, що ти зможеж ці гроші потянути(якщо звісно в тебе з грошима проблем немає) але всеодно краще не варто... бо так ще буде просто просирання грошей в пусту. збери собі норм харт, а на ньому можна буде вже дх і катати при бажані P.S звісно ти мене не послухаєш, а потім будеш гристи себе за твій провтик (а ще думаю батьки теж не схвалять це. бо більшіть батьків просто не дозволить дитині в 15 років тратити такі гроші). на мене не дивись я виняток))