На сайте с 15.05.2011 Репутация: 283
Сообщений 113 Пол: Мужской(25)
Стиль: MTB:Freeride Байк: Dartmoor Shine
14 окт 2012 в 11:30
бачу не лише в мене проблеми з Новою Поштою... у нас НП відкрилася десь 3 місяці назад і за цей час я 6 раз відновлював код (в Києві, або Ужгороді переоформляють посилку, а код новий код не дають .... чому переоформляють сказати ніхто не може) +, 4 дні тому, при надсиланні кількох посилок, на одну із них написали зовсім не ту адресу (замість склад - склад, вони вписали склад - двері при тому, що на аркуші паперу, яки я їм дав, було чітко написана правильна адреса), але помітив я помилку занадто пізно.... на другий день прийшов вияснити як таке могло статися і вони сказали, що при вводі ПІБ адреса сама вискочила, бо туди вже отримувачеві надсилали вантаж.... в той же день я розповів це отримувачеві і він сказав, що це взагалі не його адреса і ніколи він там нічого не отримував.... тепер за переадресацію хочуть 25 грн...
Як зі мною зв\'язатися:
- моб. МТС: 0668044313 (з 15:00 - 23:00 к.ч.)
На сайте с 23.03.2009 Репутация: 284
Сообщений 1334 Пол: Мужской(26)
Стиль: MTB:Freeride Байк: rocky mountain
14 окт 2012 в 12:47
alegka87 писал(а): і завжди гроші перераховую..... якби ти почав возмущатися і відразу і представив факти, я впевнений що тобі б все виплатили, а так зараз хз, за гроші ти розписався, гроші взяв.....
блджад, сотый раз пишу: бабки я всегда сразу при них считаю.
пришел со своей декларацией, показал. они сразу бабки отдали и извенились. все ок.
На сайте с 15.05.2011 Репутация: 283
Сообщений 113 Пол: Мужской(25)
Стиль: MTB:Freeride Байк: Dartmoor Shine
14 окт 2012 в 14:54
alegka87 писал(а): со склада на склад
в моєму випадку це не діє, оскільки в мене
[+] адресна доставка
якщо було замовлено адресну доставку, вантаж можливо отримати зі складу в межах одного міста.
Як змінити адресну доставку на доставку до складу ТОВ "Нова Пошта" в межах одного міста:
Відправнику вантажу потрібно роздрукувати бланк на переадресацію((скачати як zip-архів);
ля підтвердження легітимності потрібно звернутись до найближчого відділення ТОВ "Нова Пошта" з паспортом і заявою, де працівник ТОВ"Нова Пошта" зможе перевірити паспортні дані та засвідчити їх правдивість своїм підписом і печаткою складу.
Переадресація триває 1 робочий день.
Вартість перевезення буде зменшено на суму адресної доставки, крім випадку, коли перевезення оплачено Відправником за готівку.
Як зі мною зв\'язатися:
- моб. МТС: 0668044313 (з 15:00 - 23:00 к.ч.)