На сайте с 30.08.2011 Репутация: 25
Сообщений 86 Пол: Мужской(72)
Стиль: MTB:Urban Freeride Байк: SC B + SR D T
26 авг 2012 в 15:35
Коротше історія така: купив я в цього чувачка (https://x-bikers.com/bikera/anketa_bikera.php?id=311849) вилку. По оголошенню це мала бути звичайна дуро. На пошті гарно обдивився її, на предмет тріщин, серйозних коцок, нічого такого не знайшов... Окрім того, що коронаногишток була від Тори [що й краще]). Ну що ж, прийшов додому, давай перебирати вилку, тільки но зняв з неї штани, ГОП! немає нижніх башенгів (залетів на нові), Розбираю далі - ГОП! кишки не ті, та ще й штанга в пружинній нозі трохи відламана (залетів на нові кишки)! Пишу людині, що мов би так то й так, вертай гроші - бери вилку, або давай гроші на нові штани... Він написав, що штани оплатить, всі ремонтні роботи оплатить... Та от щось йому перестала писати людина в якої ВІН цю вилку взяв (гроші він хотів з нього збити), мов зараз грошей нема... От вже й мої гроші до нього дійшли... Пишу йому - мовчить, пишу - мовчить. І це продовжується уже десь тиждень. Може хоч від теми він розворушиться, і або забере вилку, або оплатить штани. П.С. Та вилка так і лежить, купив замість неї безпроблемну стару дуро (хоч і маю тепер борги).
Фото штанги -
Фото диво нутрощів з однієї ноги (3 пружини) -
Башенг, которого нет -
Диво топ-кеп (якщо хтось знає звідки він - пишіть, самому цікаво) -
Таємниці вилки з другої ноги - .
susspens писал(а): В силу увелечения жиросферы Земли нужны мягкие огромные сиденья и гидроусилитель всего.
На сайте с 30.04.2011 Репутация: 66
Сообщений 456 Пол: Мужской(25)
Стиль: BMX:Street Байк: mr. Proper TTL
26 авг 2012 в 15:43
SyncExplose, номер,ф.и.о. ,город,ещё данные о нём дай. хоть в города какого. SyncExplose, и название темы 'мудак киданул" или что то это,больше людей зайдёт.
[morgan писал(а):
]поменяй город на Ровно... не позорь столицу....
На сайте с 30.08.2011 Репутация: 25
Сообщений 86 Пол: Мужской(72)
Стиль: MTB:Urban Freeride Байк: SC B + SR D T
26 авг 2012 в 17:23
mr_brony писал(а): Ого, это он? я у него покупал раму dc amstaff ! всё было ОК у тебя на накладной пишется "ПП Рубан"? у меня пишется его имя и фамилия (если это он) истории переписки нет, т к я с ним по толефону базарил
Та я знаю, він продав раму пізніше за вилку... Мені він здався нормальним, адекватним продавцем, але різко заморозився (Тут точно причетний Саб-Зіро)... ВК заходить, але не відповідає...
susspens писал(а): В силу увелечения жиросферы Земли нужны мягкие огромные сиденья и гидроусилитель всего.