На сайте с 23.01.2012 Репутация: 212
Сообщений 245 Пол: Мужской(27)
Стиль: MTB:Downhill Байк: Specialized P1 + Rock Shox revol и IH Sunday
17 авг 2012 в 14:58
идея хорошоя но
wooo писал(а): девки страшные
Baboon писал(а):
спасибо, даже не пришлось на байк садится и так вип поставил!!
На сайте с 12.02.2012 Репутация: 290
Сообщений 1644 Пол: Мужской(25)
Стиль: MTB:Freeride
17 авг 2012 в 15:18
и вот представьте, едете вы просто по городу, заезжаете на бордюр , чуток спотыкаетесь ( с кем не бывает) начинаете заваливаться, и тут на вас уже эта пи**аболия, не айс как то
JIOJIiK писал(а):
открутил и по&$%#ил им ... не чиго не происходит
На сайте с 17.03.2010 Репутация: 72
Сообщений 259 Пол: Мужской(34)
Стиль: MTB:Urban Freeride Байк: Алєніна
17 авг 2012 в 15:44
Да ідея не нова, я бачив навіть бодікі з такою технологією , падаєш на спину і тут бац подушка відкривається. Думаю це навіть більш реально і ефективно ніж цей надувний шарік. Тим більше уявіть ситуацію коли ви входити в поворот на адській швидкості в лісі де куча дерев які мелькають в 10-15см від вашого фейса , ви вложуєтесь в поворот і лупитесь випадково головою в розкарячяне дерево або таке яке похилилося. От як цей фул зможе так швидко відкритися , як він взагалі може додуматись що якесь дерево не таке як усі інші і що воно зараз влупить в голову, тим більше як можна вгадати що прийде в голову байкеру в даний момент і куда він зарулить на швидкості. Мене просто зазвичай не так падіння лякають як дерева які милькають біля голови. Там долі секунди і ти головою уже там. Думаю річ більше безкорисна а ніж навпаки.!!
Не бійся ложки , бійся вилки, один удар чотири дирки...