На сайте с 01.12.2009 Репутация: 782
Сообщений 6327 Пол: Мужской(34)
Стиль: MTB:Enduro Байк: Specialized SJ EVO Comp 650b 2015
9 июн 2012 в 13:20
Привіт всім! Не думав що колись доведеться створювати тему подібного характеру але довелося! І так, домовилися ще перед Пасхою, 13 квітня, що Антон купує у мене Найки 6.0. Про все домовлялися в контакті(переписка є). Антон дуже просив, щоб я відправив йому кроси наложкою, врешті-решт я погододився, але відразу його попередив що доставку в разі того якщо йому не підійде розмір він оплачує сам!!! Він на такі умови погодився та скинув свої дані для відправки кросів! Все проходило як має бути! Коли кроси приїхали в його місто він їх відразу забирати не пішов(пройшло пару днів), мені приходили смс з нової пошти, я звязувався з ним і питав коли він їх забере. В результаті, пролежавши 3-4 дні він пішов забирати кроси! Ввечері відписався мол, не підійшов розмір і він оплатив доставку і відправив мені кроси назад(але трек на НП не обновлявся)! Ну і ладно, з ким не буває, тим більше це взуття, подумав я.... Приблизно розрахувавши собі зворотню доставку по часу, я приїхав на НП і у відповідь від працівника пошти почув -"посилку прийшли подивилися і написали заявку про відмому. доставку посилки не пряму не зворотню ніхто не оплачував".... Я в офігівшому стані вихожу з новою пошти і телефоную Антону, який божився що все оплатив і відправив... Я йому кажу, щоб сходив на склад і спитав в чому проблема якщо дійсно він платив гроші! Він погодився в результаті через 2 дні він нарешті пішов на склад, і відписав мені, що посилки там нема, того хто йому її видавав теж нема.... В результаті я йду на НП і пишу заяву про повернення посилки, але з умовою що він повертає мені кошти за доставку на телефон, він погодився! В результаті приїхала моя посиль, видно, що розпаковували, запакували рахітськи, від чого попсувалася оригінальна коробка! На коробці були тільки мої декларації про відправку і повернення.... Також спілкувався з бухгалтерією НП на рахунок проплати(думав, що може дійсно помилка на НП) - від нього ніяких грошей не було, так сказали в бухгалтерії Зараз у нас проходить дуже змістовна переписка з годуванням мене завтраками, без будь-яких конкретних дій з його сторони.... Його профіль на хб Його сторінка контакту Дані по яким відправлялася посилка: Донецька обл., Донецький район, м. Ясинувата, Шеменков Антон Олегович, 0502064027(номер дійсно його) Також ОСЬ подібна цікава тема про нього, я так розумію Мр. Серж попав уже після мене.... Нікого ловити і бити не прошу, тема чисто інформативного характеру на рахунок даної особи, яка підтверджує, що довіряти даній людині не можна! Ось ще його фото, думаю догадатися по фото хто з них Антон не буде проблемою...
На сайте с 06.04.2012 Репутация: 9
Сообщений 19 Пол: Мужской(36)
Стиль: MTB:Urban Freeride Байк: Blkmrkt Killswitch
9 июн 2012 в 13:24
Я мало что понял (с украинским пока слабо - надеюсь выучить в перспективе) из написанного тобой, alegka87, но к тебе возник вопрос. Как можно доверять такимБИБЕРАМ-пидерам??!
9 июн 2012 в 13:28
Бомбила писал(а): Как можно доверять таким БИБЕРАМ-пидерам??!
я людей по внешности не сортирую на тех кому можна доверять и на тех кому нельзя.... за 50грн я не умру, а он за них купил себе плохую репутацию.... от такая вот жизнь....
Бомбила писал(а): с украинским пока слабо - надеюсь выучить в перспективе
На сайте с 26.01.2012 Репутация: 328
Сообщений 855 Пол: Мужской(29)
Стиль: BMX:Street Байк: Удачное Гамно
9 июн 2012 в 13:41
репутацыи ноль рейтинг в минусах, уже наложкой отправлять получать страшно, не то что бы на карточку деньги кидать как некоторые просят, интересно как он Сержа надурил, увижу спрошу)
9 июн 2012 в 15:15
DRIFTER_@ писал(а): В Ровно всегда что-то не так) то Ровно наеб** то его)
людей з недалеким розумом в тему не запрошували..... і клоуни-веселуни тут також не треба... в гризло б тобі дать за цей гнилий базар, щоб другий раз думав що пишеш...
На сайте с 26.05.2011 Репутация: 372
Сообщений 2649 Пол: Мужской(28)
Стиль: MTB:Freeride Байк: Чёрный,как моё сердце
9 июн 2012 в 20:41
В бан Бибера!11 всё-таки репа вещь хорошая-чем её больше-тем охотнее тебе доверяют ну а если он и на хб не завсегдатай,и репы нет,то от этой темы ему ни холодно,ни жарко поэтому всё-таки напомню,что не стоит полагатся на честность первого встречного
На сайте с 20.03.2012 Репутация: 22
Сообщений 153 Пол: Мужской(37)
Стиль: MTB:Urban Freeride
9 июн 2012 в 20:56
mrStep писал(а): а сам товар не забирает
там же написано что он ходил по посыль, только место того чтобы отправить посыль назад он от нее просто отказался... прискорбно что такие люди среди нас...