На сайте с 27.05.2011 Репутация: 36
Сообщений 29 Пол: Мужской(32)
Стиль: MTB:Downhill Байк: Honda CR250R
26 мая 2012 в 09:51
Відгукніться хто юзає подібний сет. Проблема в чому: порібно провернути бачок повітряної пружини відносно заднього вушка кріплення амортизатора на 90 градусів, інакше клапан підкачки чіпляє раму. Хо знає як це зробити відпишіься. Буду вдячний.
Russiаn: Отзовитесь кто юзает похожий сэт. Проблема в чем: нужно провернуть бачок воздушной пружины относительно заднего ушка крепления амортизатора на 90 градусов, иначе клапан подкачки цепляет раму. Кто знает как это сделать отпишитесь. Буду признателен.
На сайте с 11.10.2008 Репутация: 38
Сообщений 147 Пол: Мужской(39)
Стиль: MTB:Enduro Байк: SantaCruz Bullit
26 мая 2012 в 20:47
По идее, надо просто спустить аморт, открутить кольцо возле уха и тогда оно должно провернутся. Ухо прижимается к корпусу воздушной камеры только этой гайкой вроде.
кой чего продаю https://x-bikers.com/board/autor.php?id=22685
Для более быстрой связи пишите на rhombl4(at)gmail.com
27 мая 2012 в 00:47
Ні, там все складніше. Всередині є елемент з виступом, який стопорить бачок повітряної пружини і може бути розміщений в 4-х положеннях. Ні в якому з цих положень Вівід під Демо не підходить. Для того, щоб установити цей аморт треба зточити той виступ, щоб бачок пружини міг крутитися вільно. Лиш так можна добитися бажаного результату. Але я не впевнений на рахунок довговічності такої модиікаціії. Ось: https://www.sram.com/sites/default/files/techdocs/2011-vivid-air-technical-manual.pdf Картинка 112 - чотири пази всередині бачка, 114 - піпірка, яку треба зточувати. Якщо я неправий - виправіть, запропонуйте свої варіанти.
27 мая 2012 в 11:25
Я не п'ю. А проблему я описав вище. Коротко - в одному з 4-х предбачених положень повітряного бачка Вівід не підходить під Демо, чіпляє клапаном підкачки раму. Tому треба зточити ту фігню, щоб бачок вільно крутився і можна було насроїти положення його під раму.
27 мая 2012 в 13:12
Цікаво. Tвій вівід знятий з Демо? І якого він року? Tой Vivid шо в мене я ше не розбирав, бо не розплатився ше за нього. Може і там немає пазів... Аndgi я написав, поки що він не відповів.
На сайте с 10.12.2010 Репутация: 63
Сообщений 116 Пол: Мужской(43)
Стиль: MTB:Enduro Байк: Разные
29 мая 2012 в 00:47
Все становится и работает, -нужен фрезеровщик и ровные руки.
Данная доработка касается Rock Shox Vivid Аir 2011-2012г.:
В краце:
-разбираем строго по мануалу !!! иначе убьем аморт!!!
-отдаем фрезеровщику для выборки посадочного гнезда строго под 90градусов (рис. 112) в бачке для штока (рис. 114), 90 градусов- от первоначального положения, + проверяем положения смотрим по раме Демо как становится бачок.
-нечего не стачиваем больше, вымываем бачок и заливаем новое масло.
-крутилку отскока снимаем, теперь отскок регулируем шестигранником.
-обращаем внимание на прокладку тросиков фото внизу (иначе их перережет бачком аморта он острый)
- катаясь наслаждаемся охеренной работой данного аморта.
(все это вы сможете нормально понять после разборки аморта)
У кого крутится бачок у тех аморт уже убит...такой аморт ставить крайне не рекомендую иначе может случится очень нехорошее в момент катания.
KIEV BIKE ENDURO [ Ссылка ]
Присоеденяйся) – КАТАЕМ ВСЕ И ВЕЗДЕ