На сайте с 01.06.2011 Репутация: 23
Сообщений 34 Пол: Мужской(29)
Стиль: MTB:Freeride Байк: Specialized Big Hit 06 Fox DHX 4 boxxer r
1 июн 2012 в 21:35
помилка! ця вилка має 2 пружини! я прсото для кращого змащування влив масло! вилка катить вже 3 день в адському режимі і масло не сопливить) а робота в порівнянні з гусою смазкою то гіста в масла жостко відсасує!
доречі не думайте що в мене отця уг вилка і все в мене на другому апараті боксерка сидить)
На сайте с 01.06.2011 Репутация: 23
Сообщений 34 Пол: Мужской(29)
Стиль: MTB:Freeride Байк: Specialized Big Hit 06 Fox DHX 4 boxxer r
1 июн 2012 в 22:53
блін народ я кинув робочий варіант)))) чого ви спорите?) якщо воно реально діє! нма навіть масляних колець!
На сайте с 09.04.2012 Репутация: 2
Сообщений 1 Пол: Мужской(31)
Стиль: MTB:Enduro Байк: Giant XTC
3 окт 2012 в 16:59
Привіт. Теж була ( власне ще є ) така вилка. Змащував заливанням в штани по 15-20 кубиків трансмісійної оливи. Для зменешення просочування мастила на ноги я замінив пружинки на пильниках (1) на гумові кільця (О-рінги) , а також підклав такі гумові кільця (2) під пильник,тобто між пильником і башингами. Масло почало просочуватись значно менше, але не перестало зовсім. І тепер при стисканні вилка працює як насос - повітря пшикає через крутилку прелоада.
Десь знаходив на просторах інтернету про можливість встановлення сальників 30х40х7. Для цього автор зняв фарбу з посадочної поверхні під пильники і зняв шар гуми на зовнішній поверхні сальника.
П.С. Теж думав про варіант приклеювання сальника до оригінального пильника, але як продаватиму вилку то потенційні покупці дивитимуться підозріло на такі зміни в конструкції, хоч вони й на краще.
Сальник розміром 30х40х7 мм по 4 грн/шт, але виявилось, що посадочне місце під пильники має діаметр десь 38мм.
На точилі акуратно обточив сальник по зовнішньому діаметру аж до металевої основи, помастив клеєм і через шайбу забив в штани пружинкою всередину ( щоб тримав масло у вилці ) . Залив трансмісійного масла, хвилин 20 стискав вилку в перевернутому положенні - якби були рідні пильники то мабуть моловину масла вже б витекло , а так - ноги СУХЕНЬКІ . Тепер залишилось тільки приклеїти поверх по сальнику пружинками назовні, щоб вони виконували роль пильників. Для цього треба попередньо зняти невеликий шар гуми з торців сальників для міцнішого з'єднання, хочча якщо хтось знає якийсь класний клей то можна й так приклеїти.