На сайте с 01.08.2009 Репутация: 148
Сообщений 150 Пол: Мужской(37)
Стиль: MTB:Enduro Байк: SX Trail + Fox 36
26 янв 2014 в 23:40
Ben81, соррі не туди тикнув. Ща репою компенсую свій провтик преблагодарен іванкозу виправил мой провтик. Хтів ще поцікавитись, як думаєте стоїть брати другу раму sx 10-14 року (на яку бабла вистачить) щоб по місту кататись в режимі за пивом+щоб дружині було щось лайтовіше і з нищою рамою, а то щось дуже душе прагне шось короткоходніше, а цю тарантайку на гори оставити на трейли? Просто є необхідність скласти другій вел шоби сімєю виїзджати на покатухи мінімальні.
На сайте с 23.01.2013 Репутация: 191
Сообщений 2562 Пол: Мужской(36)
Стиль: MTB:Enduro
27 янв 2014 в 11:25
Ziko писал(а): SHULA, хз, может быть, но всё равно приятно взглянуть на симпотную барышню с хорошим байком. Правда я так понимаю, что рост у неё совсем мал судя по тому что СХ Трэйл размера С.
27 янв 2014 в 11:27
Ну підсиділ і так карбон. Сідло карбонове можна 100 грам скинути і на дупі нові мозолі вирощувати і на гальмах грам 200, на рулі 100 грам.Безкамерки стрємають , так як поперше є куча гуми на всі випадки життя під камеру і стрьомно по сходах іздити ,пілінки здувати і яйця боятись десь поставити.
На рахунок гальм, так як мої вміння часто при спусках типу Пилипця чорної траси не співпадають з моїми бажаннями, коди все таки стопери круті і часто не давали вилетіти туди, куди б не хотілося вилітати, аби я поменьше гальмував і краще їздив би - тоді мови нема поміняв би на Формулу. Руль карбоновий теж не якось не надійно звучить, вони ламаються часто на відео, хоча колись і про рами так говорили.
alegka87 писал(а): brodiagska, я б на твому місці для дружини взяв би джаєнта рейна, там 150мм ходу і він суттєво легший
- та дружина 3 рази в ліс виїде, для дружини це так атмазка для сімейного бюджету, це скоріше для мене другій байк.
На сайте с 01.12.2009 Репутация: 782
Сообщений 6327 Пол: Мужской(34)
Стиль: MTB:Enduro Байк: Specialized SJ EVO Comp 650b 2015
27 янв 2014 в 11:32
brodiagska писал(а): аби я поменьше гальмував і краще їздив би - тоді мови нема поміняв би на Формулу.
упереджена в тебе думка, радив би для початку спробувати формулу а от тоді уже порівнювати які гальма крутий стоппер. формулу ти також фіг перегрієш і з власного досвіду скажу що коди покурюють в стороні в плані потужності і модуляції
на рахунок безкамерок я твою думку також не розумію.... народ їх ставить восновному для каміння щоб їздити на низькому тиску і не пробивати коліс, а ти чомусь маєш з них пилинки здувати...
brodiagska писал(а): - та дружина 3 рази в ліс виїде, для дружини це так атмазка для сімейного бюджету, це скоріше для мене другій байк.
ну то формулюй правильно!) якщо чесно, то я б другого сх-а б не брав би, а взяв би щост інше. по вазі ти на ньому багато не зекономиш, там різниця буде тобі на аморт. я б пробував би глянути інші варіанти, хоча б навіть для свого власного кругозору
27 янв 2014 в 11:40
alegka87 писал(а): упереджена в тебе думка, радив би для початку спробувати формулу а от тоді уже порівнювати які гальма крутий стоппер. формулу ти також фіг перегрієш і з власного досвіду скажу що коди покурюють в стороні в плані потужності і модуляції на рахунок безкамерок я твою думку також не розумію.... народ їх ставить восновному для каміння щоб їздити на низькому тиску і не пробивати коліс, а ти чомусь маєш з них пилинки здувати...
- не буду спорити бо не пробував
silverman писал(а): Тяжелый, скидуй тормоза в топку, формули или хопи и будет тебе 14.5
на гальмах максимум 200 грам скинеш. Коди 2010 року 300 грам сторона важить
На сайте с 30.08.2013 Репутация: 20
Сообщений 139 Пол: Мужской(33)
Стиль: MTB:Enduro Байк: SX Trail I
21 фев 2014 в 15:29
Дособрал на днях свой первый подвес. Домейн тут вызывает асоцыацыю с крабом, у которого одна клешня больше другой)) но решение это временное, т.к. в поисках лирика черного под 1.1/8 (геморойно найти). Больше половины обвеса со старого кантрийника на первое время)