На сайте с 29.12.2011 Репутация: 145
Сообщений 535 Пол: Мужской(25)
Стиль: MTB:Freeride
4 апр 2012 в 23:47
Я про100 в аху... Мого тата друг купив собі вел шоб таке в магазин поїхати!!! Він дальше чим в магазин на тому велі їхати точно не буде! На цьому велі деякі деталі моєї мріїа він просто так собі купив!!! Шок! там тільки один томтем 2011 року соло аир +х9 + авид коде + шатуни райс фейси епт!....
5 апр 2012 в 00:01
та я взагалі в шоці він собі уже заказав якісь максіси по 600 грн!!! за один!!! а ці сказав шо буде викідати то я як це почув то тут же : Викідайте під мою хату!!!))) а він каже та добре я поняв якщо хочеш забирай я тобі просто так віддам)
enze писал(а): а він нехоче в магазин на скутері поїздити???
ти шо гониш ти би знав яка у нього машина і хата то би все поняв
5 апр 2012 в 00:17
PaBWaH писал(а): СОЛЬ ТЕМЫ????
в том што просто так собі дядько купив шоб в магазин їздити а багато людей про таке тільки мріють і довго збирають гроші шоб мати приблизно таке! а так то він у нього буде дома в гаражі стояти порохами припадати
ivankozzz писал(а): дожно якийсь барига на ньому гроші рубить і каже все саме круте куплять
він має все і фабрику і добрий заробіток а так то всі думають що багачі то є якісь дуже мажористі люди але це не так саме дороге куплять кажеш а якщо б у тебе було зайвих 100к грн повністю зайвих то ти собі купиш ашана чи шо?
5 апр 2012 в 00:24
prohor писал(а): колеса поменял и паехали
ти перше би про ті колеса почитав і все поняв і ще ти думаєш шо вони не міцні і тд повір угнути їх при нормальній їзді навіть скачучи з великих трампів дуже важко а ціна тих коліс має бути ппц
На сайте с 14.03.2011 Репутация: 50
Сообщений 154 Пол: Мужской(28)
Стиль: MTB:Street Байк: Pussy Dirt+55R
5 апр 2012 в 00:26
SisTemaBL писал(а): в том што просто так собі дядько купив шоб в магазин їздити а багато людей про таке тільки мріють і довго збирають гроші шоб мати приблизно таке! а так то він у нього буде дома в гаражі стояти порохами припадати
и ты из-за зависти создал эту тему??мне тебя жалко