На сайте с 21.03.2010 Репутация: 378
Сообщений 3742 Пол: Мужской(32)
Стиль: MTB:Enduro Байк: Specialized Stumpjumper EVO 13
28 мар 2012 в 22:07
Scott Voltage писал(а): MTB:DirtJumping
шмкарная рама, для дерта просто супер мы вот когда с друзьями катаем, переодически пробуем на байках друг друга ... так вот это была единственная рама на которой я себя чувствовал так же уверенно и удобно как на своей родной
На сайте с 30.06.2011 Репутация: 107
Сообщений 209 Пол: Мужской(29)
Стиль: MTB:Street Байк: стрит
28 мар 2012 в 22:07
возьми лучше пуси дерт!у друга была рама удобная класняая бу можно найти"и по цене будет такая-же как эта стоить"!я за пуси дерт"если !она и для дерта и для стрита удобна!
На сайте с 13.09.2009 Репутация: 241
Сообщений 653 Пол: Мужской(27)
Стиль: BMX:Street Байк: Метолбайкс
28 мар 2012 в 22:10
Scott Voltage, мене то дуже крута рама в мене теж атомлаб тільки дженерал іш'ю,різниця тільки в вертикальних дропаутах вона легка і зручна,вона класно крутиться і легко видьоргується мені вона здається зручнішою за більшість рам на які випробовував колинебуть) ну поки ще моє ставлення до них незіпсоване нітрохи,думаю час покаже)
dennka писал(а): возьми лучше пуси дерт!у друга была рама удобная класняая бу можно найти"и по цене будет такая-же как эта стоить"!я за пуси дерт"если !она и для дерта и для стрита удобна!
Scott Voltage,не вір йому пусі кусок незрозуміло чого порівняно з атомлабом за геометрією да і пуська попса
* Велосипедист никогда не думает, потому что он все знает. Особенно про байк и байкинг.
28 мар 2012 в 22:21
ось мій атомлаб,ільки ще не докінця завершений хоча вже його встиг обкатати ще сідушка розмальвується яка повинна тут стояти і вижимку десь загубив і тормоз ще не забрав через кілька днів викладу в кінечному зборі,може ще з невеликою історією)
взагалі повністю влаштовує) а в пімпі ще до тогож горизонтальні дропи так що це взагалі круто)
* Велосипедист никогда не думает, потому что он все знает. Особенно про байк и байкинг.
28 мар 2012 в 22:33
DroвенЯка, в нас в місті і НС-ок цілих всього декілька залишилося криві градуси нічого тримати не буде як не крути ломається все а перевага хромолю в тому і полягає що його легко варити скажи рами які не ломали,наврядче таку знайдеш
заБАНю, а ти чого завівся? не тобі катати а йому тебе невлаштовує чиясь власна думка ,це більше ніж тупо якщо комусь щось не подобається,то це не привід на нього наїзжати по смаки не сперечаються думаєш на атолабах про не катають? до чого тут хочаби бігхіт? порівняв Чпуй з пальцем)
На сайте с 28.08.2009 Репутация: 265
Сообщений 1765 Пол: Мужской(29)
Стиль: MTB:Freeride Байк: Уже штанга)
28 мар 2012 в 22:38
dennka писал(а): возьми лучше пуси дерт!у друга была рама удобная класняая бу можно найти"и по цене будет такая-же как эта стоить"!я за пуси дерт"если !она и для дерта и для стрита удобна!
с таким же успехом можно и обсуждать другие детали.. например нафига брать даблтрек если можно взять дм24?)