На сайте с 26.01.2011 Репутация: 253
Сообщений 47 Пол: Мужской(26)
Стиль: MTB:Enduro
25 мар 2014 в 10:26
Kuzlich, підйом руля саме той, який я хотів. Більше 1/2 дюйма я не сприймаю. Дуже зручно і круто. Це моя думка. А те, що довгі шатуни, - не проблема для мене. Дискомфорту немає. PapaGari, хотів пропустити, але для цього треба повністю зняти аморт. А щоб зняти в нижньому кріпленні, треба розбирати підвіску. Не дуже хотілось
На сайте с 10.06.2012 Репутация: 45
Сообщений 121 Пол: Мужской(35)
25 мар 2014 в 16:56
Обновил своего коня, под седлом зудело вкручивать. получился тяж-эндурик с двумя режимами вверх/вниз, гей-лайтеры в шоке) Качество уг, ибо фотал на фотик с потухшим экраном и без нормального освещения В планах обновить трансмиссию до 1-9/10 (с рф неровайд спереди)
У МЕНЯ ЕСТЬ ТО, ЧТО ТЕБЕ НУЖНО! ЕСЛИ ЭТОГО У МЕНЯ ПОКА ЧТО НЕТ, ТО Я ЗНАЮ, ГДЕ ЭТО ДОСТАТЬ. ЕСЛИ ЖЕ ТЫ НЕ ЗНАЕШЬ, ЧЕГО ИМЕННО ХОЧЕШЬ, ТО Я ПОМОГУ ТЕБЕ СДЕЛАТЬ ПРАВИЛЬНЫЙ ВЫБОР!
На сайте с 15.05.2012 Репутация: 88
Сообщений 542 Пол: Мужской(26)
Стиль: MTB:Downhill Байк: костыли обкатываю:D
26 мар 2014 в 01:54
hedgehog19 писал(а): хотів пропустити, але для цього треба повністю зняти аморт.
вроде как не обязательно,снять с верхнего крепления,отодвинуть амморт,и вроде как должно хватить места чтоб пропустить калипер) ну хотя хз достаточно ли места будет)
26 мар 2014 в 13:20
nuttlebrein, треба повністю знімати аморт. Kyz9, ти правий. PapaGari, ні, п'яткою не обірву. Я кросами навіть шатунів не торкаюсь. Не розумію людей, в яких шатуни потерті після пари місяців катання. Ще є запас 2-3 см Kuzlich, я хотів завжди коротку, але попалась по вигідній ціні середня. Не так страшно і виглядає, як здавалось перед встановленням Мені подобається Прохання до всіх: не треба вказувати всім, що треба поміняти. Це тільки ваша думка, те, як вам подобається. Можливо, власнику саме так і хотілось. Я б зрозумів, якби вся обвіска була Saint, а задній переклюк Alivio. Тоді маєте повне право виказувати свою незгоду. Але у випадку, якщо всі компоненти майже топові, новенькі, а вам не подобається довжина лапок, модель шатунів чи колір і т.д., то притримуйте свою думку при собі. А то виходить так, що, якщо зібрати всі думки форумчан, що саме треба поміняти, і взяти та поміняти, то получиться зовсім інший апарат Звісно, я розумію, що це форум і ви маєте повне право це робити, але поважайте думку інших і не насаджуйте надто сильно свою
На сайте с 13.09.2008 Репутация: 400
Сообщений 2146 Пол: Мужской(0)
Стиль: MTB:Downhill Байк: Giant Glory 0 27.5
26 мар 2014 в 21:21
hedgehog19, дело не в виде, а в функционале. Длинную лапку по умолчанию колбасит сильнее чем короткую. Никто, ничего тебя менять не заставляет, каждый др*чет как хочет. Но выкладывать фото на форум, а потом обижаться на критику - это, конечно, интересно...
28 мар 2014 в 20:55
Kuzlich, хто сказав, що я ображаюся? На що? Я все розумію прекрасно. І справді, цей переключатель постукує весь час під час дропів і каменюк. Але вже міняти пізно щось на даний момент. Продавати пару раз катаний Saint GS і купляти новий Saint SS не бачу сенсу зараз