На сайте с 22.11.2009 Репутация: 544
Сообщений 5497 Пол: Мужской(29)
Стиль: MTB:Enduro Байк: seicento
8 мар 2012 в 13:05
aquadon, бл8ть вы з**бали своим драгстаром
убейся об стену, у меня от драгстара только рама, упырь
и как видишь тут судят о тормозах не на своем байке, а на "байках знакомых". я тоже могу сказать, что тестил коды у знакомых и слышал кучу отзывов про их галимое качество
streetlegal, сколько весил твой знакомый и его байк?
На сайте с 01.12.2009 Репутация: 782
Сообщений 6327 Пол: Мужской(34)
Стиль: MTB:Enduro Байк: Specialized SJ EVO Comp 650b 2015
8 мар 2012 в 13:29
ivankozzz писал(а): а тому кто ищет сальник в калипер на зе ван и нигде по адекватной цене не может найти после чего приходится покупать поршни за 40баксов.
а що ти хотів від дорогих гальм? щоб запчастини до них коштували копійки? дорогі речі - дорогі запчастини! 40 баксів це що космос ціна при вартості гальм в 300 баксів? до жигуля і до мерса запчастини теж не однаково коштують і що з того, не купувати мерс бо запчастини дорогі?
ivankozzz писал(а): и не говори мне о заказе с сайта формулы, где минимальная доставка 50баксов
крім оф.сайта і чайника більше не існує сайтів? захочеш знайти, знайдеш!
На сайте с 04.09.2009 Репутация: 553
Сообщений 4225 Пол: Мужской(26)
Стиль: MTB:Downhill Байк: мегатоп
8 мар 2012 в 13:34
alegka87 писал(а): а що ти хотів від дорогих гальм? щоб запчастини до них коштували копійки? дорогі речі - дорогі запчастини! 40 баксів це що космос ціна при вартості гальм в 300 баксів? до жигуля і до мерса запчастини теж не однаково коштують і що з того, не купувати мерс бо запчастини дорогі?
згоден на 100%
alegka87 писал(а): крім оф.сайта і чайника більше не існує сайтів? захочеш знайти, знайдеш!
На сайте с 01.12.2009 Репутация: 782
Сообщений 6327 Пол: Мужской(34)
Стиль: MTB:Enduro Байк: Specialized SJ EVO Comp 650b 2015
8 мар 2012 в 13:43
ivankozzz писал(а): Єбей, доставка 30$ за кільце, шо коштує 15
це для тебе, я собі його привезу за копійки.... перед тим як купити формулу, про неї рив всі можливі відгуки та огляди. і в неї є один мінує - ціна! крім цього мінуса нічого не знайшов щоб говорило про їх ненадійність чи якісь з ними трабли, чого не скажеш про евіди, в відгуках про які процентів 40% негатива. за осінь з першими холодами у трьох знайомих потілки авідовські гальма з не дешевих моделей(коди 2009, коди 11, на еліксири цр), сам їздив на еліксирах для загального розвику і нічого там хорошого не було(потужність не айс, відчуття ручки для мене повний провал)... ті самі хаєси на які більшість гонить показали себе в рази краще.... думаю тест-драйв формули не розчарує! того літа дуже хотів собі нові сейнти, але відсутність запчастин стала не плюсом в їх сторону.....
На сайте с 05.01.2011 Репутация: 308
Сообщений 706 Пол: Мужской(28)
Стиль: MTB:Downhill Байк: Intense M9
8 мар 2012 в 16:02
alex_zp_ua писал(а): убейся об стену, у меня от драгстара только рама, упырь
Повторишь при встрече?
alex_zp_ua писал(а): и как видишь тут судят о тормозах не на своем байке, а на "байках знакомых". я тоже могу сказать, что тестил коды у знакомых и слышал кучу отзывов про их галимое качество
А у меня Code стоят на 2х моих байках. Тестируй дальше у знакомых.
На сайте с 23.04.2011 Репутация: 121
Сообщений 775 Пол: Мужской(29)
Стиль: MTB:Enduro
8 мар 2012 в 18:02
мне даже более интересно как себя слххт ведут в эндуролегком фрирайде В мои планы входят поездки в горы 1-2 раза в год. Может еще на соревнования по миниДх попаду пару раз.
Обувь под топталки, Hope v4, BY Revive - [ Ссылка ]