На сайте с 10.08.2010 Репутация: 261
Сообщений 1782 Пол: Мужской(26)
Стиль: MTB:Downhill Байк: Norco Shore 2
6 фев 2012 в 01:58
Констонтин писал(а): Когда-то оцень давно по глупости нацепил на ноги маниту штаны от дуры... Нацепить то нацепил, но не работало ничерта smiley-trololo.gif В дальнейшем измерительные приборы показали несоответствие расстояния между ногами маниту и других вилок с 32 ногами
Хе-хе) Нормально так) Ахахах))) Короче ничерта не подходит....)
На сайте с 23.06.2009 Репутация: 348
Сообщений 332 Пол: Мужской(31)
Стиль: MTB:Freeride Байк: handmade/Т2/3.0
6 фев 2012 в 09:50
я деколи поражаюсь з нашого народу, як нормальне питання відповіді не дочекаєшся, а як бред якийсь всі наперед одного спішать відповісти... питання маніту-інші вилки піднімається мало не кожен день, за такі питання нада в пошук посилати а ше краще пред давати, так не нада 30 раз повторити шоб до автора точно дойшло, заодно постів можна на халяву набити, маладци пацани... я так починаю замічати тут деякі особо умні юзери завджи відповідають по одному шаблону, причом неважно від правильності відповіді завжди пишуть то шо відповіло пару попередніх райдерів, не хочу канещ пальцем тикати но думаю всі поняли про кого я
взагалі пропоную модерам за дублювання відповідей на очевидні питання більше скажем 3-5 разів всім наступним пред давати, шоб не умнічали
На сайте с 23.06.2009 Репутация: 348
Сообщений 332 Пол: Мужской(31)
Стиль: MTB:Freeride Байк: handmade/Т2/3.0
6 фев 2012 в 20:48
я говорю про банальні питання, поперше відповідь на них є в пошуку, причому в неодному примірнику)) а по друге якшо відповіді різні то не спорю, в дискусіях завжди народждується істина, но якшо всі однакові то їх ненада 30 штук.. можна і 30 однакових так чи ні, но якшо кожен напише до неї інакшу причину, а то по 20 раз пишуть шо різна відстань між ногами..