На сайте с 17.10.2010 Репутация: 624
Сообщений 1014 Пол: Мужской(24)
Стиль: MTB:DirtJumping Байк: Majesty park 2011
15 янв 2012 в 12:00
Привіт! Хочу запропонувати зробити як на пінкбайку photo of the day і video of the day . На мою думку,це підвисить репутацію сайта і заохочуватиме всіх до катання... Вибір фото або відео дня можна буде зробити голосуванням,або кількість переглядув,коментів і т.д. Байкеру кому буде належати фотовідео дня можна зробити презент-наприклад виділити його нік різними кольорами (щоб він виділявся зі всіх) В пошуку був,нічого подібного незнайшов.. Я запропонував,якщо вам неподобаєтся прокоментуйте свою думку... ДЯКУЮ за увагу
Много интересных видео про MTB/BMX и не только...
подпишись [ Ссылка ]
На сайте с 17.03.2010 Репутация: 72
Сообщений 259 Пол: Мужской(34)
Стиль: MTB:Urban Freeride Байк: Алєніна
15 янв 2012 в 13:52
23NIKE, Keksoman, Ідея супер головне грамотно організувати але я скажу таке , що на деяких інших форумах де я теж буваю, не вело тематики ця річ уже давно є , але скажу по правді ви ще навіть не уявляєте які почнуться холівари на рахунок фото і відео, тут такі будуть батли, обіди , докори, скандалі що йойоойоййй.)) Модерам буде роботи....гарантія.
Але ще раз повторюся головне правильно написати цей елемент сайту , врахувати багато нюансів, інакше буде провал.
Не бійся ложки , бійся вилки, один удар чотири дирки...
На сайте с 03.07.2009 Репутация: 504
Сообщений 1645 Пол: Мужской(26)
Стиль: Стритец
15 янв 2012 в 13:56
слишком маленький поток инфы тут, это тебе не пб там где 100500 чел грузят фото и видео на уровне. За фото дня тут можно будет выложить драг с дурой и получить пару + в удачный день, а видео может вообще не быть.
На сайте с 17.10.2010 Репутация: 624
Сообщений 1014 Пол: Мужской(24)
Стиль: MTB:DirtJumping Байк: Majesty park 2011
15 янв 2012 в 14:10
bayt, в том і суть,що якщо відвідуваність сайта буде 500 чоловік в день, и загружаться буде 15 фото і 5 відео,то після обновлення відвідуваність зросте в двічі,і народ буде більше катать і знімать профайлиробить фото... Це тіпа як стимул... А про дуру...це ти дарма...людина старалась і складала байк по можливості свого бюджету (некожні можуть дозволить собі маджесті і фокс...)
Много интересных видео про MTB/BMX и не только...
подпишись [ Ссылка ]
На сайте с 03.07.2009 Репутация: 504
Сообщений 1645 Пол: Мужской(26)
Стиль: Стритец
15 янв 2012 в 14:27
Keksoman писал(а): А про дуру...це ти дарма...людина старалась і складала байк по можливості свого бюджету (некожні можуть дозволить собі маджесті і фокс...)
суть не в том, просто таких байков основная масса и их постят почти каждый день, не каждый же день есть возможность снимать и постить