На сайте с 23.08.2010 Репутация: 258
Сообщений 1373 Пол: Мужской(27)
Стиль: MTB:Enduro Байк: SC Bullit 09 + RS Totem RC2 DH 10
2 янв 2012 в 19:08
Констонтин, не не ) костя тут ты не прав))) жмякал я 888 сс райдера, после твоей переборки... удивили) не спорю) жмякал домейн 318 у одного парня у нас... понравился больше)) 55АТА я на байк сел на половину просели)) у другого 55Р (знаю что не показатель, но все же) - тот еще кал)
да ты прав, после дурорадиона, домейн ляля, но я не спроста его купил)) были варианты и з1, и 66 за копейки, но я взял домейн...) и я не обсираю мурзы) не дай бог) как было сказано уже где то, каждому своя работа, кто-то любит плюш, кто-то любит вилки которые пожесче работают) вы орете что тут гавносальники тупая работа и все такое)) я не помню что бы я писал что мурза гавно по какой либо причине, если не так, вставь цыцату, будь добр)))
P.S. и еще, если у тебя проблемы, на надо тут срыватся на мне) кк?)
На сайте с 01.12.2009 Репутация: 782
Сообщений 6327 Пол: Мужской(34)
Стиль: MTB:Enduro Байк: Specialized SJ EVO Comp 650b 2015
2 янв 2012 в 21:35
KenWood писал(а): 55АТА я на байк сел на половину просели))
на правах КЕПа, напевно ти важиш не стільки як їх власник, який їх накачав під себе! я коли сів на Тарасовий(Taras REX) вел, то його 66 просіли приблизно на 70%, так що це значить то вони Г****? підкачку не відмінили? важу я не так як він, то чому його залізо має адекватно працювати під моєю вагою? це те саме як сісти на підвіс після 150кг людини і кричати що він дубовий і не працює. ці 66 з повітряною пружиною і накачати їх можна як хоч, під плюш не плюш, також настройками можна зробити роботу яка душі угодна!
2 янв 2012 в 21:40
alegka87, я 65 важу, они были под малого весом в 80 накачанные) сначала спроси сколько он весил) и щас не надо гвоорить, руки из Ж и бла бла) руки из Ж если ты не можешь домейн заставить работать)
2 янв 2012 в 21:57
KenWood писал(а): я 65 важу, они были под малого весом в 80 накачанные
руки з жопи! якщо вони під тобою просіли на половину то під ним вони мали просідати на 65-75% приблизно, і якщо це правильна настройка вилки, то її власник не має і найменшого поняття про правильну настройку, хай краще купить жесть!
KenWood писал(а): руки из Ж если ты не можешь домейн заставить работать
якщо є гроші на нормальні 66 чи тотем, навіщо мучити себе і руки, щоб заставити працювати домейн?
2 янв 2012 в 22:23
ты так и не отписал на мой пост, Костян) вот) якшо э гроші на НОРМАЛЬНІ 66 чи ТОТЕМ) тотем тут самий дешевий я за 3,5 бачив) 66 тоже приблизно за такі гроші нормальну взяти можна) домейн чуток подешевше)) але і роботи від нього добитися можна нормальної) і я писав вже вище, для мене переборка вилки, це кайф)) посидіти з нею, зробити кращою))
2 янв 2012 в 22:33
KenWood писал(а): і я писав вже вище, для мене переборка вилки, це кайф)
а типу тотеми чи 66 перебирати не треба? я вроді тоже вилки не в майстерні перебираю......
KenWood писал(а): але і роботи від нього добитися можна нормальної)
на рахунок допрацювань вилок я тобі скажу одне - неблагодарне це діло, звісно якщо ти не працюєш десь на заводі де є нормальний доступ до станків. набагато проще докласти і купити те що хочеш і за ним доглядати.....
KenWood писал(а): вот) якшо э гроші на НОРМАЛЬНІ 66 чи ТОТЕМ) тотем тут самий дешевий я за 3,5 бачив) 66 тоже приблизно за такі гроші нормальну взяти можна)
2 янв 2012 в 22:40
alegka87, ну вот) у кого які можливості)
alegka87 писал(а): набагато проще докласти і купити те що хочеш і за ним доглядати.....
коли ти по 500 грн в місяць маеш степухи + при можливості підробляеш і від родаків гроші вообще на вел не береш, не так то і просто "дособирати" на те що хочеш))) я хочу дему і фоксу, а маю Манік і Домейн))) домейн мені підвернувся дуже дешево, в принципі як і рама) я не говорив шо мурзи фігня чи шось таке ( впевнений шо ви так і поудмали ) просто бісить те, що всі сруть на РШ) (за виключенням тотема ліріка і боксера) я б не прости на гцвс картриджі поганяти, або на рц2х, попробувати, але фінанси не дозволяють) тому катаю на койлі з закритою малслянною ванною яка мене кстате дуже радує роботою)
2 янв 2012 в 22:49
KenWood писал(а): від родаків гроші вообще на вел не береш
я уже тоже не беру в батьків грошей
KenWood писал(а): коли ти по 500 грн в місяць маеш степухи
коли я починав навчатися я мав стєпухи цілих 37грн, коли закінчував 102грн. і підробляв не по можливості а завжди, бо цих грошей вистачало тільки на проїзд не те щоб ще на щось відкласти, грошей в батьків не просив так як не було у них можливості мене спонсорувати
KenWood писал(а): я б не прости на гцвс картриджі поганяти, або на рц2х, попробувати, але фінанси не дозволяють
вже пройдений етап..... в даній темі якраз і обговорюється вилка з цим самим катриджем...... і я тобі говорю як людина яка активно юзала ці вилки, що робота в них крута і настроїти можна на любе голубе!
KenWood писал(а): що всі сруть на РШ
тут іде обговорення не рокшоків а конкретно домейна 318 і топових 66. і в даному кокретному порівнянні як не прикро домейн не в касу...... був би тотем і ці 66 була би ситуація практично рівна......
2 янв 2012 в 23:26
щас тобі 24, мені скоро 17 ) коли ти вчився, думаю ціни були інші) і то рівняти нема сенсу) часи були інші)
та по грошам сам подумай як) чувак жеш написав бабок є стіки то, і я думаю краще взяти вилку чуток хужу, але підкупити норм інші деталі)) у нас чувак купив 24 плеер, раму... новеньку... а навеска тупо ашан) лисі покри, гнутий руль... не краще було взяти дешевий б/у драг і підкупити інші запчасті норм?)
так і автору я порадив) купити вилку нормальну але дешевшу, і докупити шось на вел))
2 янв 2012 в 23:30
KenWood писал(а): та по грошам сам подумай як) чувак жеш написав бабок є стіки то, і я думаю краще взяти вилку чуток хужу, але підкупити норм інші деталі))
краще взяти норм вилку зразу ібо потім дорого виходить по 2 рази вилки міняти, і перекататися на тому що є! підкопивши грошей міняти потроху, я наприклад так роблю, купую те що хочу, а з остальним чекаю..... я теж не з 66 починав, але коли почав з дури то зрозумів що вилку треба брати толкову, так само було і з рамою і остальним!
2 янв 2012 в 23:35
ну по суті, я від часті тоже так роблю) катав на дурі і кокаіні, потім прикупив раму, потім вилку, а щас остальний ашан продаю, і до літа хочу цацу зібрати)) але бабок треа немеренно)
чи ти хочеш сказати шо домейн вилка не толкова?) якшо не помиляюся Грер Вотс, на Ремпейджі саме з нею виступав)