На сайте с 03.02.2013 Репутация: 21
Сообщений 11 Пол: Мужской(32)
Стиль: MTB:Enduro Байк: mongoose teocali elite
4 мар 2013 в 00:47
неординарна таки ситуація сьогодні зімною приключилася, поїхав я як завжди покататися ну маршрут з мукачева по трасі чоп - київ до границі львівської області, потім в воловець, воопщем 100 км, но під диким наклоном ввех) дівчина видала шо я дебіл шо таке роблю і якшо ще раз так поїду то кине мене) дома теж проти мого хоббі) а ще й батьки дівчини дізналися про покатушки і я враг народа вийшов) дійсно я чесно нерозумію в чому я такий неправий, вроді неділя, робити дома нічого не треба, дівчини в місті не було взагалі приїхала вже під вечір коли і я) розумію шо дійсно не по темі але чому ж я не правий) ? велик на метал здати ?))
На сайте с 09.03.2012 Репутация: 92
Сообщений 37 Пол: Мужской(26)
Стиль: MTB:Freeride
4 мар 2013 в 02:10
olegkzk, ахах ти будеш клоуном якщо здаш на метал) кароч їй теж треба велосипед.) буде з тобою кататись! і все буде класно ти з ровером а вона з тобою) і обов"язково треба її предків підсадити на велосипеди) хай займаються спортом а нє щоб казали що ти дебіл вони багато нерозуміють! моя на оборот тішиться що я велосипедами займаюсь і мотоциклами! звичайно що краще поїхати по катати її і так небуло в місті.. а нєє ти напевно будеш сидіти в хаті бо її немає дома...йопт...таке не канає. хай тішиться що ти спортом займаєшся а нє десь бродиш і тому подібне..всерйоз візьми і поясни їй...якщо ти мужик то поясниш і бери її з собою возитись.)
На сайте с 03.02.2013 Репутация: 21
Сообщений 11 Пол: Мужской(32)
Стиль: MTB:Enduro Байк: mongoose teocali elite
4 мар 2013 в 09:36
та вона то впринципі катається, але не так далеко і не так часто, а от я типу бідний бо в мене велик за ціною жигуля, вот і всі проти того , от просто хотів почути те шо і я собі думаю, краще вже велик ніж бухати по вихідних,
На сайте с 09.03.2012 Репутация: 92
Сообщений 37 Пол: Мужской(26)
4 мар 2013 в 12:31
olegkzk, правильно п"янки до добра непризводять) та в мене теж можна купити жигуля за вел...і мене харить коли люди питаються скільки твій ровер коштує..ну а я їм кажу ціну а в они такі краще б машину купив.! а я їм кажу йдіть ви всі в попу
На сайте с 30.01.2013 Репутация: 233
Сообщений 615 Пол: Мужской(23)
Стиль: MTB:Street Байк: Ns Suburban 09 vs Ns Fundamental 2
9 мар 2013 в 00:39
Кто сможет кинуть геометрию рамы Драгстар 05 в теме гдето было но не помню в какой в старой или в новой?
На сайте с 03.04.2011 Репутация: 337
Сообщений 522 Пол: Мужской(25)
Стиль: MTB:Downhill Байк: Mongoose Khyber Elite&Marzocchi 888 RC2
13 мар 2013 в 22:44
Здравствуйте. 2 года назад являлся обладателем Кокаина Катал на нем сезон. Эта рама была первой (не ашан) рамой. На ней учился всему. Поэтому ей трудно приходилось. Катал сначала как мешок. Но держалась. плоскачи и всякую белиберду. недолеты жесткие. колесо ушатал вдребезги а раме ничего. Ничего плохого против этих рам не имею. как по мне рамы супер.. окупаются на ура. и не надо слушать что ламаються и так дале. все ломается.. дема, трек и так дале. Как по мне очень даже хорошая рама для новичков и райдеров среднего класса. Фоток почти нет.
Комплит был такой: Втулка зад - Quando Обод зад - ашан Перед колесо - ашан Вилка - Manitou NIXON Система - шимано какое-то Руль - MJ Cycle Вынос - HUSSEFELT Тормоза - Тектро Сидушка - ХТ И там по мелочи. Удачной всем катки)
На сайте с 02.03.2013 Репутация: 22
Сообщений 13 Пол: Мужской(45)
21 мар 2013 в 11:43
Спасибо! Мне очень важно ваше мнение, т.к. не был уверен, что цвет понравится. В реальности этот цвет смотрится ярче и насыщеней. Краска порошковая, держится хорошо, решил лаком не покрывать.
Немножко про комплит: Вилка Duro 130 Втулки Formula на 10-й оси Обода Mach1 MX disc Покры Minion Dh 2.35 и 2.5 бутил Система Truvativ