На сайте с 20.04.2012 Репутация: 0
Сообщений 3 Пол: Мужской(29)
Стиль: MTB:Freeride Байк: Norco team dh 11
20 апр 2012 в 20:42
dentrial3.00 писал(а): Rc3 картриджи.Так же большой плюс(как по мне) этой конструкции - полностью разборной картридж с возможностью изменять положение пружинных шайб.(так же в эту группу отнесем вилки с TST регулировкой,как аналогичной реализации).
Как же он разбирается? У меня 888 rc3 09 , нужно разобрать картридж, т.к по мере закручивания отскока вилка начинает стучать , виной этому картридж ,это я уже выяснил, но вот как его разобрать и вытащить клапан я не пойму, картридж завальцован наглухо.
На сайте с 05.05.2012 Репутация: 66
Сообщений 97 Пол: Мужской(31)
Стиль: MTB:Freeride Байк: Big Hit
1 фев 2014 в 04:57
возможно ли разобрать верхнюю часть rc3 2008 катриджа от 888? там где топкеп и пластмаска для изменения воздужной камеры, топкем снял а датьше не пойму как снять
На сайте с 03.07.2012 Репутация: 42
Сообщений 58 Пол: Мужской(31)
Стиль: MTB:Park Байк: Gabbi
7 мар 2014 в 23:45
Всім здоров. Є у мене проблема з Монстром (2005 Triple) не працюють настройки. Вилка купувалась разом з байком, власник казав шо не перебиралась вона рік тому було вирішено її перебрати, перебирав її по менюалу, все розібрав, почистив і зібрав як воно стояло, залив масло (Venol 5W-50). Друзі кажуть шо вилка туго ходить тому злив по 50 грам масла з кожної ноги, подумав що забагато масла залив тому і настройки не працюють , вилка стала плюшевішою але проблема не зникла, при крутінні відскока робота не змінюється. При переборці всі кишки були без дефектів, всі крутілки крутяться і перекривають доступ масла у потрібних місцях. У чому може бути проблема? Є підозра що або з рівнем масла треба бавитись або ж міняти на густіше, але хочу вислухати тих хто мав з таким справу і може шось толково порадити.
На сайте с 29.05.2012 Репутация: 9
Сообщений 58 Пол: Мужской(33)
Стиль: MTB:Enduro Байк: Specialized Turbo Levo
8 мар 2014 в 21:52
Якщо тобі треба нормальне масло - пінгани. Маю доступ до складу з Motul вилочним в нас в місті. Лити моторку - дурна ідея ІМХО. Motul звісно не Motorex але і не моторне))))