На сайте с 01.12.2009 Репутация: 782
Сообщений 6327 Пол: Мужской(34)
Стиль: MTB:Enduro Байк: Specialized SJ EVO Comp 650b 2015
24 окт 2011 в 01:59
CITIZEN писал(а):
alegka87 - чим я понтуюсь? а? помоему тым що людини винни гроши вона не понтуется) !
а машина и бензин тут то причем? якщо ты издиш на маршрутки) то це твое право) яж якщо захочу поихати то буду ихати на машини) яка заправляеться 95 бензином)який нинчи дорого коштуе) чи тоби пояснити щр таке бензин?
як вже писав вище менше текста - больше действий!
мені і більшості тут пофіг є у тебе машина чи ні! хочеш відмудохати, то в чому проблема??? тихо сів і приїхав! виб"єш ще й на бензин!
CITIZEN писал(а):
Для того вин и админ
він модератор!
CITIZEN писал(а):
чи тоби пояснити щр таке бензин?
куда мені необразованому знати що це таке......
constantin писал(а):
Поперше він не ліва людина а мій друг!!
круто!
constantin писал(а):
подруге ми з Самчуком домовлялися що я беру запчастини а він мені через пару днів гроші віддаю і CITIZEN це знав... от так вот він мені віддає вже 2 місяця гроші!
і що мішає забрати гроші? для чого тут цей срач??? якщо відпишеться 20 людей що який він поганий, думаєш він тобі від цього гроші віддасть?
цей срач не вартує теми! такі проблеми вирішуються по місцю їх виникнення, а не на форумах!
На сайте с 03.09.2011 Репутация: 6
Сообщений 17 Пол: Мужской(27)
Стиль: BMX:Vert
24 окт 2011 в 02:03
constantin писал(а):
подруге ми з Самчуком домовлялися що я беру запчастини а він мені через пару днів гроші віддаю і CITIZEN це знав... от так вот він мені віддає вже 2 місяця гроші!
ти ваше гониш)) скількі тобі раз писати шо він мені їх не віддає!! а?? кароче він написав шо віддасть в вівторок якщо не віддасть тема буде продавжена а тепер alegka87 не придерайся до слів))
На сайте с 03.09.2011 Репутация: 6
Сообщений 17 Пол: Мужской(27)
Стиль: BMX:Vert
24 окт 2011 в 02:07
Я не цього хочу якщо він мені не дасть гроші я просто хочу казати щоб з ним не зв*язувалися оце і все я незнаю шо ти там вже собі напридумував! але краще давай підождемо вівторка і потім вже побачимо що говорити!
На сайте с 01.12.2009 Репутация: 782
Сообщений 6327 Пол: Мужской(34)
Стиль: MTB:Enduro Байк: Specialized SJ EVO Comp 650b 2015
24 окт 2011 в 02:12
constantin писал(а):
але краще давай підождемо вівторка і потім вже побачимо що говорити!
мені нема чого ждати, він мені не должен! був би він мені должен я би тему не створював, а на "єврейці" його би бистро знайшов і забрав би те що по праву належить мені!
а тобі ще раз раджу - рішати по місцю а не на форумі! ти деталі йому не відправляв, а віддавав, а те що він тебе розвів то в цьому ніхто не винний крім тебе! треба гроші іди бий морду! а відгуки про добросовістність продавців залишають в спец.темі!
На сайте с 18.04.2008 Репутация: 47
Сообщений 85 Пол: Мужской(31)
Стиль: MTB:Urban Freeride Байк: UMF hardy
24 окт 2011 в 03:22
Да кидала этот АНДРЮША, эт меня со шлемом прокидал, ну там списался с Чудовищем, он направил меня к Мишане Огороднику думаю все его знают, а там все и порешалось..
На сайте с 27.05.2009 Репутация: 193
Сообщений 126 Пол: Мужской(48)
Стиль: MTB:Freeride Байк: Merida freeride
27 окт 2011 в 01:24
...мдааааа. Флуд не флуд, но свои 5коп. хочется вставить
...живёт и работает в Ровно мой старый и хороший друг-сам он спортсмен-тренирует. Я город не запомнил, когда был...кроме рейвовской дискотеки...в 2000г.-это было что-то очень крутое...но сейчас не об "этом"...так вот, у него много народу в корешах, в том числе среди силовиков...чуть больше инфы скинте про данного человечка и всё...
Я бы, по тихому, на паравозике...в плацкартчике...поселился бы в какой-нибуть студенческой общаге и искал бы его, спрашивал под видом брата, друга и т. д. i виключно на украiнськiй мовi...нашёл бы полюбасу...в стране, у которой герб с изображением горящей хаты соседа, его сдадут уже на третий день поиска...
Вот как-то так.
На сайте с 02.05.2011 Репутация: 412
Сообщений 2404 Пол: Мужской(25)
Стиль: MTB:DirtJumping
27 окт 2011 в 12:33
тема гамно якби хотів приїхав в ровно зустрівся побазарив і всьо нахе*а создавать тему для обсирання человека .
і ці панти заправив приїхав.сів тихенько на дізель і приїхав алежка87 прав +