На сайте с 12.10.2011 Репутация: 182
Сообщений 1068 Пол: Мужской(29)
Стиль: MTB:Urban Freeride Байк: розібраний
14 окт 2011 в 01:46
Имеется такая вилочка Marzocchi MZ Comp 2007. В одной ноге пружина с ластиком, в другой - ничего. Вопрос знатокам: можно ли в пустую ногу впихнуть такой [ Ссылка ] картридж и выбросить эластомер? Вилка мягкая, отскок жесткий
П.С. ноги 30мм, ходу 120мм.
cka3o4nuk писал(а):
Присоединюсь к мнению что рш говно
На сайте с 19.11.2007 Репутация: 129
Сообщений 296 Пол: Мужской(43)
Стиль: MTB:Enduro Байк: Intense 6.6 + FOX
15 окт 2011 в 01:13
та як детальніше?
просто тре мати досвід і розуміти роботу вилок...
найпростіше повітряну підкачку зробити - там де пружина.
викидуєш ту верхню заглушку з ноги якшо вона з пластмаси і шукаєш алюмінієву. якшо люмінь - то вкручуєш туди шредер. герметизуєш в цій же нозі нижній болт на штанах. заливаєш зо 200мл масла в ногу. готово.
а про картридж від 55 купа інфи в неті. можна купити з якось вбитої вилки...
або якийсь любий картридж відскоку в ногу запхати, щоб вилка хоч якось працювала. еластомір після цього викинути.
просто прочитай з десяток-другий тем про тюнинг-ремонт-апгрейд вилок. та й сам побачиш що ти всилі зробити...
продаю купу велозаліза - дивіться в профілі. з питань покупки телефонуйте О9З85Ч899б
На сайте с 28.08.2009 Репутация: 265
Сообщений 1765 Пол: Мужской(29)
Стиль: MTB:Freeride Байк: Уже штанга)
15 окт 2011 в 14:57
Ghost, а разве катридж обязательно должнен быть такой же как и внутренняя ширина ноги?
закрытый сантуровский наверняка можно впихнуть с 55 в дж да и еще засверлить.. уже будет открытая ванна в одной ноге + воздух в другой ноге.. и это гуд. )
На сайте с 01.12.2009 Репутация: 782
Сообщений 6327 Пол: Мужской(34)
Стиль: MTB:Enduro Байк: Specialized SJ EVO Comp 650b 2015
18 окт 2011 в 14:25
G-dUb писал(а):
а різьба в топкепі там підійде?
ні!
той катридж що ти дав по посиланні підійде, але його треба буде допрацювати для 30мм ноги, можливо трохи зточити головешку та зробити клапан щоб працював відскок! топкепи тобі прийдеться полюбому точити у токаря, якщо хоч повітря. а взагалі з цієї вилки можна зробити що хоч все залежить від бажання кладати в неї гроші і працю!
Констонтин писал(а):
Можно картридж от дуры вставить, он тоже влезит.
можна, але якщо нога пуста була то мурзіки зазвичай такі ноги роблять гладенькими і катридж також прийдеться кріпити в нозі.
он тема моя про допрацювання, почитай! можлива щось нове для себе виясниш
На сайте с 14.10.2008 Репутация: 1229
Сообщений 5464 Пол: Мужской(25)
Стиль: Trial
18 окт 2011 в 15:36
Если внизу ноги есть вальцовка то картридж от дуры установить будет проще всего.
Пробку картриджа привинтить к регулятору прелоада пружины... Ну и внизу штанок закрепить...
На сайте с 01.12.2009 Репутация: 782
Сообщений 6327 Пол: Мужской(34)
Стиль: MTB:Enduro Байк: Specialized SJ EVO Comp 650b 2015
18 окт 2011 в 19:20
Констонтин писал(а):
Если внизу ноги есть вальцовка то картридж от дуры установить будет проще всего.
вальцовка є полюбому але вона там дуже незначна, якшо катридж буде входити в ногу впритик, то упреться в неї, якщо ні то нічого не вийде, прийдеться робити упор!
ще напиши для чого хочеш допрацювати? якщо для агресива то скажу відразу що краще продати, якщо для кантрі то є смисл.
19 окт 2011 в 14:30
alegka87 писал(а):
ні!
той катридж що ти дав по посиланні підійде, але його треба буде допрацювати для 30мм ноги, можливо трохи зточити головешку та зробити клапан щоб працював відскок! топкепи тобі прийдеться полюбому точити у токаря, якщо хоч повітря. а взагалі з цієї вилки можна зробити що хоч все залежить від бажання кладати в неї гроші і працю!
можна, але якщо нога пуста була то мурзіки зазвичай такі ноги роблять гладенькими і катридж також прийдеться кріпити в нозі.
он тема моя про допрацювання, почитай! можлива щось нове для себе виясниш
я мав на увазі чи підійде топкеп з сантуровського R-картриджа?
cka3o4nuk писал(а):
20 окт 2011 в 03:46
наскільки я знаю, то той картридж пихали куда не лєнь: починаючи з сантура з 26ногами і закінчуючи мурзіками 55 з ногами 35мм, значить там топкепи різні, краще знайду підходящий і розсвердлю картридж буде мені щастя і відкрита масляна ванна, а підкачка воздухом мені поки не треба
cka3o4nuk писал(а):