На сайте с 01.12.2009 Репутация: 782
Сообщений 6327 Пол: Мужской(34)
Стиль: MTB:Enduro Байк: Specialized SJ EVO Comp 650b 2015
29 сен 2011 в 22:19
NorDic писал(а): марк, точно не кидала... но немножко безответсвенный
одне поняття від іншого не далеко! Якщо людина домовляється то вона розраховує на певні строки, а не чекати поки в нього прокинеться совість і його панська величність вирішать відправити! це не перший прокол, і така безвідповідальність має каратися - в баню його і ставити крапку на цих постійних темах і іншим буде наука!
На сайте с 22.06.2005 Репутация: 250
Сообщений 1345 Пол: Мужской(33)
Стиль: MTB:Downhill Байк: черный асиметричный пластиковый
30 сен 2011 в 10:36
alegka87 писал(а): одне поняття від іншого не далеко! Якщо людина домовляється то вона розраховує на певні строки, а не чекати поки в нього прокинеться совість і його панська величність вирішать відправити! це не перший прокол, і така безвідповідальність має каратися - в баню його і ставити крапку на цих постійних темах і іншим буде наука!
Кидала обладает прямым умыслом , а этот просто приоритеты дел на день расставить не может...
Я уже писал, что если кто-то боится марка но хочет купить у него железку - пусть предварительно свяжется со мной и все будет намного быстрее
Помогу привезти любые железки из Британии и Европы.
На сайте с 01.12.2009 Репутация: 782
Сообщений 6327 Пол: Мужской(34)
Стиль: MTB:Enduro Байк: Specialized SJ EVO Comp 650b 2015
30 сен 2011 в 12:05
NorDic я з тобою мав справу, все чітко, претензій ноль! уяви ситуацію ти мені перевів гроші, а я тебе пару днів завтраками покормив, а потім на мороз упав. тобі би сподобався даний розклад подій? неможна бути не відповідальним коли справа торкається грошей, а особливо чужих! тут так само - не відповідальний нема чого людям голову морочити, хай іде в баньці попариться рочок другий, може і відповідальність з"явиться.
На сайте с 22.06.2005 Репутация: 250
Сообщений 1345 Пол: Мужской(33)
Стиль: MTB:Downhill Байк: черный асиметричный пластиковый
30 сен 2011 в 12:15
alegka87 писал(а): NorDic я з тобою мав справу, все чітко, претензій ноль! уяви ситуацію ти мені перевів гроші, а я тебе пару днів завтраками покормив, а потім на мороз упав. тобі би сподобався даний розклад подій? неможна бути не відповідальним коли справа торкається грошей, а особливо чужих! тут так само - не відповідальний нема чого людям голову морочити, хай іде в баньці попариться рочок другий, може і відповідальність з"явиться.
Ну я же не говорю, что он правильно делает Я его лично знаю и по характеру он точно не уебан и не кидала...
А то, что здесь творится - явно херня, поэтому если кто-то хочет перестраховаться, напишите мне - я встречусь с марком заберу железку и отправлю...
Помогу привезти любые железки из Британии и Европы.