На сайте с 25.10.2005 Репутация: 390
Сообщений 1613 Пол: Мужской(37)
Стиль: MTB:DirtJumping Байк: Elements Titanium+Fox 831 & Scutum+66RC2X
2 сен 2011 в 22:53
Angel.pro,
дибіл ти, заграали вже зі своїми роботами, народ тренується, а не *уї пинає біля моніторів!
Мартін вже більше пів року за Спеш катає! (хоча руль НС )
Початок відео, такий собі, зато кінець просто Марітн теж жару дав, не думаю що Дені скучав, от Дерс якось не дуже....
На сайте с 23.10.2010 Репутация: 113
Сообщений 435 Пол: Мужской(25)
Стиль: MTB:Downhill Байк: Big hit + boxxer rc
2 сен 2011 в 23:16
Romaniuk писал(а): , народ тренується, а не *уї пинає біля моніторів!
а шо пропонуєш якщо байка нема на ашні катати і дальше кожень день падати !!! я вже 2 руля зламав пару коліс ....
останне то рама майже пополам 2-4см лишив хай пробують варити !!
а якщо б був байк я з тобою повністю згідний ...
На сайте с 10.02.2009 Репутация: 62
Сообщений 225 Пол: Мужской(32)
Стиль: MTB:Freeride Байк: алюминиевый
3 сен 2011 в 01:08
Народ ви звісно не ображайтесь, але мене вже достало-ну звідки ви берете це слово-згідний-?
Все-ж походить від слова ЗГОДА-(згоден) а не ЗГІДА, наприклад на затвердження паперів даєте ЗГОДУ.
Будь-ласка без образ, але вимовляйте правильно. Дякую за розуміння !!!
На сайте с 13.03.2010 Репутация: 197
Сообщений 498 Пол: Мужской(29)
Стиль: MTB:Street
3 сен 2011 в 02:38
RAM,
ЗГОДНИЙ , ЗГОДЕН , ЗГІДНИЙ
ЗГОДНИЙ, ЗГОДЕН – ЗГІДНИЙ
Згодний, згоден, -дна, -дне. Який дає, виявляє згоду комусь, солідарний з кимсь тощо. – Ви будете зараховані на історичний факультет. Згодні?.. – "Згоден" (Григорій Тютюнник); \[Паріс:\] Слухай, сестро, як ти мене затримала для того, щоб я такі слова приймав від тебе, то я на те не згоден (Леся Українка); – Я зо всім згодний (Б.Антоненко-Давидович).
Згідний. 1. (до чого, з чим). Відповідний до чогось. Головна річ: відповідно поставити питання і дати на нього відповідь, згідну зі звісними нам фактами (І.Франко). Пох. згідно (з чим). 2. Те саме, що згодний. Я не згідна з тим, щоб для розуміння чиїх-небудь віршів треба знати життєпис автора (Леся Українка); – Я не згідний був ні з чим (Ю.Яновський).