На сайте с 25.08.2011 Репутация: 1
Сообщений 3 Пол: Мужской(31)
Стиль: MTB:DirtJumping
25 авг 2011 в 15:52
DeN_CoDeX писал(а):
******** ти на хрен ебанько завались, разница большая ...я тя на**й как повалю ти сибе даже непредставляєш...а случає лучшем зуби потеряєш...
На сайте с 24.07.2011 Репутация: 0
Сообщений 1 ЗАБАНЕН. Пол: Мужской(26)
Стиль: MTB:DirtJumping Байк: DragStar
25 авг 2011 в 15:53
Да че ты морозиш хрен, давай шли мне бобло на дорогу , а щас если ты уж такой делововй ГОНМ СКАЙП ПИ**Р и поймеш что ты неправ! ибо дзвони на моб 0977703284 , чиж су**а хули ты только и можеш что базарить и очко жать?!
DeN_CoDeX писал(а):
******** ти на хрен ебанько завались, разница большая ...я тя на**й как повалю ти сибе даже непредставляєш...а случає лучшем зуби потеряєш...
На сайте с 23.03.2009 Репутация: 284
Сообщений 1334 Пол: Мужской(26)
Стиль: MTB:Freeride Байк: rocky mountain
25 авг 2011 в 16:09
DeN_CoDeX- это же сам Жан Клод Ван Дамм походу
по теме:сам был в подобной ситуации,но все решил хорошо,друг помог...
автору советую сделать демпфер и продать вилку какому-нибудь кк или малому
25 авг 2011 в 16:11
dentrial3.00, аа плюс аДЫН
DeN_CoDeX писал(а):
25 авг 2011 в 16:22
ну и понеслась.... ))
DeN_CoDeX писал(а):
25 авг 2011 в 16:26
dentrial3.00 писал(а):
це саме труу))
DeN_CoDeX писал(а):
На сайте с 01.12.2009 Репутация: 782
Сообщений 6327 Пол: Мужской(34)
Стиль: MTB:Enduro Байк: Specialized SJ EVO Comp 650b 2015
25 авг 2011 в 16:36
lacondeguy сьодні я ходив в майстерню і дивився на цю вилку, пружина там пормальна, не жорстка і без катриджа прожимаєть майже на весь хід! а катридж там добряче ушатаний і технічно і візуально і по доброму він звідти не викрутиться! і на майбутнє тобі скажу якщо вилка так працює то це явно не їз-за пружини! кіпіш просто так не піднімається, значить є для того причина! вилку не тільки я радив повернути, а і в майстрерні також, но щось ти на манібек не шибко то і погоджувався, а казав що сверліть іти возмістиш розходи! було таке? KenWood ти я бачу під кінець теми знатоком в вилках стаєш, спочатку не дуже шарив, а уже і про прогресій і т.д. полеміку починаєш вести.... ппц!!! і всі тобі щось должні вилки розбирати, катриджі виймати, ти що пуп цього форума чи сама авторитетна людина тут? взагалі іди з цієї теми, а то саме більше флуда і якись переходів на особистості саме від тебе! ще раз повторюсь ТОБІ тут ніхто не повинен нічого доказувати, і твоя думка тут мало кого цікавить, ібо вона міняється як вітер, то ти не шариш, то ти вже шариш!
25 авг 2011 в 16:49
Sonc писал(а): я ее продаю теперь на 300 грн дароже чем взял. это неправильно пацаны не поймут
alegka87 писал(а): сьодні я ходив в майстерню і дивився на цю вилку,
пацани щось нестиковка... то мішаня продає вилку яку поладив за 300 грн , то вона ще в майстерні... ніпанятна )
DeN_CoDeX писал(а):