На сайте с 07.12.2009 Репутация: 49
Сообщений 45 Пол: Мужской(35)
Стиль: MTB:Downhill Байк: нет
17 мар 2011 в 23:48
Була домовленість про обмін гальмами, авід джусі карбон мого друга на його коди які по опису були на 7 з 10 балів! і все там чудово з ними і не течуть і так далі тому подібне. Відбувся обмін через автолюкс - розраховували на добротність цієї людини! Ми відправили йому нові авід джусі карбон він мені авід код б/у - по приходу тормозів при відкритті коробки виявилось що вони течуть!!!! на кришці бачку передньої ручки!!!! мало того при перевірці на дисках було западання гальмівної ручки заднього тормозу і западання і страшний люфт на обох ручках підгонки колодок!!!! отже хлопец вчини дуже неадекватно збрехавши нам про стан гальм які він нам відправив!
Посилання на недобросовісного! [ Ссылка ] [ Ссылка ]
0665722952 Чекаю дзвінка будь яка інформація важлива.
На сайте с 27.04.2010 Репутация: 231
Сообщений 515 Пол: Мужской(28)
Стиль: MTB:Street
18 мар 2011 в 00:01
у меня такая же штука с шатунами но чувак доплатил мне после того как я с ним поговорил
но на етом не все так закончилось я те шатуны продал другому пацану со львова когда я отправил он сказал что уже ненада я купил себе
мир полон неадекватов сочувствую
На сайте с 17.03.2010 Репутация: 72
Сообщений 259 Пол: Мужской(34)
Стиль: MTB:Urban Freeride Байк: Алєніна
18 мар 2011 в 00:12
Conterbeliy, Скільки вже всім кажу, не тупіть , з цими малолітніми все через задній прохід робиться, повна неадекватність і безвідповідальність за свої вчинки. Не хочу говорити за всіх але найдіть мені хоч 2-3 теми про кідал яким за двацатнік. Якщо найдете - то я вам найду 20 про школото-кідал. 3 рази мав справу з такими і 3 рази пробували кинуть.Все точка, максимум на наложений погоджуюсь , інакше - лєсом ідуть. А останнім часом, коли хтось з таких, має бажання щось у мене купити взагалі кажу що ізвіняй все уже продано. Та ну його , тільки звяжися....проблем не оберешся.
............
Ти реально протупив друже...! Чого ж ти на наложений не вмовив його.Тепер маєш. Добре хоч знатимемо його в лице. Іван-ський кідло...
............
Не бійся ложки , бійся вилки, один удар чотири дирки...
На сайте с 09.04.2009 Репутация: 125
Сообщений 172 Пол: Мужской(30)
Стиль: MTB:Freeride Байк: Canfield Brothers Formula 1
18 мар 2011 в 00:17
хотели с ним разойтись по хорошему, просто вернуть всё на места, но тип сперва отнекивался мол коды отличные, потом предлогал заплатить за ремонт, а теперь вообще пропал!
у кого есть какая-нить инфа про этого "человека" пишите в ЛС.
кто знает где он живёт скажите плз, есть желание похать "поговорить"
На сайте с 17.03.2010 Репутация: 72
Сообщений 259 Пол: Мужской(34)
Стиль: MTB:Urban Freeride Байк: Алєніна
18 мар 2011 в 00:19
Conterbeliy писал(а): Та ж розраховую на адекватність в цьому віці був повним адекватом от і думаю що вони також адеквати. Здаеться я помилився(((
Я інколи навіть задумуюсь над тим, невже я таким був. Нєєє не був, виховання не те мабуть.
Але таких як він тут пруд-прудом.
Дякуй , що він взагалі тобі щось туди положив.
Я думаю якщо він зрозумів свою помилку відпише тобі і вибачиться за це непорозуміння. Ну і понятно верне все назад.
Не бійся ложки , бійся вилки, один удар чотири дирки...
На сайте с 01.12.2009 Репутация: 782
Сообщений 6327 Пол: Мужской(34)
Стиль: MTB:Enduro Байк: Specialized SJ EVO Comp 650b 2015
18 мар 2011 в 15:34
тут судячи по анкетах сидить 155 чоловік з франківська, з них 31 ДХ-шнік, понаписуй в лички їм толку більше буде, впевнений на 100% що з цих людей його не один знає! можливо чимось допоможуть, або його на шлях істинний поставлять! ДХ-шники Франика
бо якщо сидіти ждати манни з неба, будеш ти його довго шукати! якщо є особисті його дані (а вони мають бути, раз ти відправляв на його прізвище гальма) спробуй через знайомих в міліції(якщо такі є) пробити, де він живе і т.д.
На сайте с 07.12.2009 Репутация: 49
Сообщений 45 Пол: Мужской(35)
Стиль: MTB:Downhill Байк: нет
18 мар 2011 в 17:10
Парень пообещал деньги на рем комплект, лучше уж так! Жду до понедельника, а там и отпишусь! Если все пройдет как обещано, репутацию парня можно практически восстановитЬ!
На сайте с 23.01.2009 Репутация: 79
Сообщений 21 Пол: Мужской(30)
Стиль: MTB:Downhill Байк: Demo
18 мар 2011 в 17:14
я тупо ржу из таких тем,а их много...
Самое Главное ето вина Автора и только Автора!!
Для такого есть наложный платеж!
Протупили с отправкой,терь за локти кусайте себя,в след раз уже голова будет работать
На сайте с 16.03.2009 Репутация: 125
Сообщений 404 Пол: Мужской(40)
Стиль: MTB:Enduro Байк: Сивый мерин
18 мар 2011 в 19:40
Conterbeliy писал(а):
будь яка інформація важлива
По номеру жЫгуля из его галереи пробейте место регистрации - первая цифра 99% что 2, итого: 2214 ИФ. Или IФ. Номера совдеповские ещё, может переходные - таких мало осталось, есть шанс..
На сайте с 23.01.2009 Репутация: 79
Сообщений 21 Пол: Мужской(30)
Стиль: MTB:Downhill Байк: Demo
18 мар 2011 в 23:08
Artem Demo One писал(а):
Да что ты говоришь
ну канеш,лутше потом иметь геморой,если нет таких людей что делать?!а?только наложный!
alegka87 писал(а):
от розкажи як наложкою
ето не ко мне,гугл в помощь
alegka87 писал(а):
в чому його вина?
в тому что нада думать перед,а не после...
alegka87 писал(а):
і що тут смішного, якщо тебе Рома прокинуть таким самим чином думаю смішно не буде!
да мне смешно,из людей,которые кучу раз наступают на одни и теже грабли,и будут на них наступать дальше,меня не прокинут,поверь!
А если и припустить такое,то на след день я былбы в том городе и ломалбы нос,а не плакал на форуме