На сайте с 17.05.2008 Репутация: 156
Сообщений 1401 Пол: Мужской(35)
Стиль: MTB:Urban Freeride Байк: Specialized Big hit 2007 + Marzocchi 66 RC2X
На сайте с 14.08.2012 Репутация: 186
Сообщений 1380 Пол: Мужской(53)
Стиль: MTB:Urban Freeride Байк: да. є.
28 мар 2013 в 16:12
[+] економим місце шоб сильно не гадить.
DanKon писал(а):
ок. і тобі не падать
міняєм
дивлюсь я на вас, людішкі, ну і чудернацький ви народ.
Йду пішки всі водії козли,
Їду за кермом всі пішоходи козли,
Їду на велосипеді взагалі всі козли!
Читання книжок В. Януковича,
Генеральна Асамблея ООН визнала –
що це геноцид проти українського народу!
Роблячи ремонт у власній квартирі не стримався і вкрав два мішки цементу!
Якщо ввечері ліг спати у черевиках, то на ранок чомусь болить голова.
Бабуся, щоб відрізняти своїх кошенят, одного назвала Мурчиком, а другого втопила.
Дзвінок в двері. Чоловік відкриває і бачить бомжа. Бомж: - Дайте шматочок торта. Чоловік офігівший: - А чого торта? Ти ж зазвичай хліба просив. Бомж: - А в мене сьогодні День народження
Сидять на лавці три жінки. До них підходить Петро, показує на двох з них і каже: - Так, ти і ти... А третя: - А я? Можна я? Ну будь-ласка, можна і я? - Ну добре. І ти. Геть з лавки!
Червона Шапочка, абсолютно гола, валяється в лісі під деревом. Мимо йде Вовк: - А ти не боїшся, в лісі з тобою можуть відбутися найжахливіші речі? - Ну взагалі-то я цього і чекаю, - хитро підморгнула Червона Шапочка. - Зрозуміло! - Сказав Вовк і зламав їй ногу
Мужик розбудив дружину серед ночі й суне їй склянку води й дві таблетки аспірину. Дружина: – Ти чого це? Чоловік: – Так от, таблетки тобі від головного болю. Дружина: – Але в мене не болить голова. Чоловік (знімаючи труси): – АГАААААААА!!!
Приходить мужик до сексопатолога: - Доктор, такі справи, - мені здається, що я гей... - Телезірка? - Ні. - Можливо, модельєр? - Ні. - Гм, танцюєте у балеті? - Ні. - Невже консерваторія?. - Та ні ж, ні! - Ну який ви тоді гей? Ви звичайний підарас!
На сайте с 23.07.2012 Репутация: 53
Сообщений 229 Пол: Мужской(24)
Стиль: BMX:Street Байк: BMX Flybikes Proton
28 мар 2013 в 19:36
P.S. только недавно вышел из бана, наконец то))) Вот только что наткнулся на такую рекламу в вк... кто нибудь обьяснит мне смысл? Лично я не понял Бред какой то...
Подружился с девушкой, она решила меня познакомить с папой, который полковник милиции. И предупреждает меня: "Папа у меня строгий, бывший военный так что, ты повнимательней, хорошо?" отвечаю: "Хорошо" в душе улыбаюсь (дохрена я таких пап видал), приходим к ним домой, поздоровались, разуваюсь, тут папаня выдает: "Барсик, гости! " тут в коридоре появляется кот который тащит в зубах мне тапки... Вот тут то я понял что попал серьезно...
Жизнь, как езда на велосипеде — если тебе тяжело, значит ты идешь на подъем.