На сайте с 20.08.2009 Репутация: 381
Сообщений 3574 Пол: Мужской(29)
Стиль: MTB:Downhill Байк: убийцо ступенек
26 авг 2012 в 20:53
я это понимаю. мне не интересно говорить про бога (или любые другие магические силы: лучи дбра из носа целителей итд), для меня тема религии интересна в качестве неисчерпаемого источника юмора, как из канонической литературы так из слов самих верующих
На сайте с 07.08.2011 Репутация: 196
Сообщений 55 Пол: Мужской(29)
Стиль: MTB:Enduro
26 авг 2012 в 23:40
SS rider писал(а): иногда это очень в тему и интересно, помогает лучше узнать друг друга.
це найкраща обдумана думка, що я від тебе чув!!! + тобі !!!
Jedi_Lee писал(а): и за какие деньги можно купить Любовь, здоровье, сон, доверие???? просто подумай над "этим"
я все це дуже добре знаю!!! що таке матеріальні цінності...? це щось, чого ми не заберемо потім з собою, те яке залишається у цьому житті!!! для мене гроші не головне в житті!!! звичайно щоб жити вони потрібні, але щоб бути по-справді щасливим, гроші не потрібні ( це особисто мій принцип ), який я використовую в житті!!! не в матеріальних цінностях щастя, щастя - в духовному( я зараз не тільки про Бога говорю, а взагалі!!! у кожного свій шлях і він його проходить, так як він рахує за потрібне і це його вибір зробити так чи інакше! я нікого не осуджую! просто хочу, щоб всі були по-справжньому щасливими!!! Хорошого всім вечора чи ночі!!!
На сайте с 27.05.2009 Репутация: 193
Сообщений 126 Пол: Мужской(48)
Стиль: MTB:Freeride Байк: Merida freeride
27 авг 2012 в 02:38
flat666 писал(а): гроші не головне в житті!!! звичайно щоб жити вони потрібні, але щоб бути по-справді щасливим, гроші не потрібні ( це особисто мій принцип )
...цілковито згоден.
flat666 писал(а): просто хочу, щоб всі були по-справжньому щасливими!!!
... у Вас бажання такої ваги, що позаздрять будь хто То хай здісняться, бо всім буде добре! Дякую за щирі і відверті слова! Хай Вас Бог береже, та і всіх Нас також...