На сайте с 25.10.2005 Репутация: 390
Сообщений 1613 Пол: Мужской(37)
Стиль: MTB:DirtJumping Байк: Elements Titanium+Fox 831 & Scutum+66RC2X
13 мар 2010 в 22:55
М-да, перевірено не одноразово, гроші вперд, тоді товар.
Гроші легше знайти і повернути, бо коли електронним переказом переводиш, то людина завжди лишає особисті дані і номер паспорта!
А червоний Домейн не буде важко знайти у Львові таких немає.
Якщо звичайно той чувак зі Львова - це раз, а по-друге він може його відразу перефарбувати в інший колір... [ Ссылка ]
На сайте с 02.11.2009 Репутация: 714
Сообщений 57 Пол: Мужской(32)
Стиль: MTB:Freeride Байк: Banshee Wildcard
15 мар 2010 в 14:38
Людина, коли заберає через службу доставки будь-яку річ, залишає завжди серію свого паспорта. Якщо розбиратись через міліцію, то вичислити людину, що забрала вилку не має жодних проблем. Чи є якісь зрушення в даній справі?
На сайте с 13.03.2010 Репутация: 38
Сообщений 16 Пол: Мужской(26)
Стиль: MTB:Downhill
16 мар 2010 в 15:44
з покупцем нічого до речі тіп з мого міста відав вику бо думав що я до ньго з ментами завітаю
а в цьому всьому допомогли контакти бо ввів імя того що забрав вилку виявилось що в нас є спільений друг тіп який хотів в мене дуже вику купити а ле не міг гроші назбирати я йому написав (що знаю що за тіп забрав вилку і де ві н жеве також знаю і завтра зайду до ньго з мусорами а він через годину відписав що вилку вертає бо загубив телефон, гроші і тд...)так чел і попася на понт !
Потім він написав що вилку передасть через подругу яка їде в франік бо немає грошей на авто люкс, а ввечері подзвонив і сказав що вилку залишив в магазині де і якому я пішов і забрав вилку . на даний момет вилка в мене!!! і знову прдається.......
ОСЬ ТАКА ВИЙШЛА НЕ ПРОСТА ІСТОРІЯ!!!!!!!!!!!!!!