На сайте с 25.10.2005 Репутация: 390
Сообщений 1613 Пол: Мужской(37)
Стиль: MTB:DirtJumping Байк: Elements Titanium+Fox 831 & Scutum+66RC2X
16 июн 2009 в 21:22
=GIPS]Ну до такого ще Україні далеко((((((
що правда, то правда, але треба до цього тягнутись.
Чекаєм, всіх в Жидачеві на Слоупстайлі, конерктніша інфа буде пізніше
Biev писал(а): Ты из-за призов едешь на соревнования?
Як на які змагання.
Якщо в Карапати, то в основному щб потусити і зі знайомим ппива попити і весело провести час.
Якщо кудись дальше, то сподіваюсь на якийсь приз, щоб хоч частково відбити поїздку, оскільки бабла на поїздку ніхто не дає (деколи спонсор, але не достатньо) - це раз.
А по друге, нафіга тоді напрягатись і мочити фішки, на галімих дьортах, щоб виграти якісь вонючі гріпси чи зламати собі шию? Бо задоволення від каталова на кривих дьортах немає взагалі.
На сайте с 10.09.2005 Репутация: 152
Сообщений 285 Пол: Женский(33)
Стиль: MTB:Enduro Байк: KTM
17 июн 2009 в 21:47
Romaniuk, если ты не знаешь, то в Одессе всегда так. Добро пожаловать в наш клуб)
По опыту прошлого Роад Раша - призы там были классные: обода, перчатки, педали и рамы. Т.ч. ехать стоит полюбе.
Плюс там необычайная природа, душевная компания и низкие цены на жилье и еду. Про трассу я вообще молчу. Такой нет нигде на Украине.
17 июн 2009 в 23:42
Kristi писал(а): Romaniuk, если ты не знаешь, то в Одессе всегда так. Добро пожаловать в наш клуб)
По опыту прошлого Роад Раша - призы там были классные: обода, перчатки, педали и рамы. Т.ч. ехать стоит полюбе.
Плюс там необычайная природа, душевная компания и низкие цены на жилье и еду. Про трассу я вообще молчу. Такой нет нигде на Украине.
Був вперше, тепер все знаю...
Мій брат був на Веломанії 3 роки тому, відгуки позитивні, але зі суддівством було не все чисто
На рахунок природи, я думаю в Карпатах всерівно краща (я про фестиваль Мізунська ZВигода), але оскільки я більше катаю дірт, аніж ДХ, тому дивлю в сторону Полтави, хоча шкода, якщо не попаду на щорічний фестиваль, який вже буде вп"яте.
Ну на рахунок траси - це ми подивимось, бо я таке саме можу сказати про Жидачівську трасу для слоупстайлу
На сайте с 14.06.2009 Репутация: 39
Сообщений 197 Пол: Мужской(28)
Стиль: MTB:DirtJumping Байк: Blkmrkt Contraband 2010
17 июн 2009 в 23:45
А что даёт регистрация по ссылке ?? Разве регистрироваться нужно будет не в решетиловке уже ?? Да и ещё какого-то чёрта не пускает в личный кабинет на экстрим йорсе((
green fag писал(а): на бэм поставить ароматизированную вилку
то стакан вирве на...
На сайте с 10.09.2005 Репутация: 152
Сообщений 285 Пол: Женский(33)
Стиль: MTB:Enduro Байк: KTM
18 июн 2009 в 12:12
А мне прошлогодний номерок понравился, нарисованный от руки гуашью на картонке. Такого у меня никогда еще не было. А то все пластиковые да пластиковые... А тот с душой был сделан.