На сайте с 07.08.2007 Репутация: 245
Сообщений 1689 Пол: Мужской(26)
Стиль: Стритец
16 апр 2009 в 15:34
все це розмови ні про що, оскільки на голій рамі далко не виїдеш збирай швидше байк, тоді буде наочніша розмова
Пробежки по утрам, употребление безопасных продуктов питания и полный отказ от вредных привычек могут существенно продлить ваше жалкое существование...
На сайте с 04.10.2004 Репутация: 581
Сообщений 3823 Пол: Мужской(46)
Стиль: Стритец Байк: есть
25 апр 2009 в 16:36
YETIть! Пилять, отвлекся и тут такая хрень... Еще одно слово о языке, будет рассчитано как преднамеренное разжигание розни и бан невзирая на титулы и звания. Охренели совсем...
На сайте с 26.03.2009 Репутация: 56
Сообщений 52 Пол: Мужской(28)
Стиль: MTB:Downhill Байк: Nukeproof Snap
28 апр 2009 в 18:04
FOIN писал(а):
себто М6 глама в 16+ кг це шоссейнег? ))) І компоненти в нього типу не міцні?
пс: і до чого тут я? мені реально побоку які в тебе колеса будуть навпаки підкачаєшся
рами не рівні по вазі , так що це вже не справедливі суперники...думаю мій буде десь до 19 кг
вся маса єті це 2 стальні рельси , гора титанових болтів,промів та дві їздові машинки...
PENTAGRAMMAN писал(а):
ця рама буде використовуватись у дх, фр?
пс, я за просоту і надійність конструкції. а рейса тут зовсім не до теми.
я недумаю ,що ти не мав змоги переїздити на всіх топових дх рамах тим більше порівняти їх із рельсовим механізмом...
На сайте с 26.03.2009 Репутация: 56
Сообщений 52 Пол: Мужской(28)
Стиль: MTB:Downhill Байк: Nukeproof Snap
28 апр 2009 в 20:12
FOIN писал(а):
ну ти теж пересісти з харда дабомб на топову єті лімітед ідішн
загалом як я вже писав на велостріті - ВІТАЮ приїду до вас у гори даш проїхатись
я хоча б непишу такі гоноровиті коменти як ти , але за вітання дякую, звичайно приїзджай якщо зберу то покататись дам, бо з кожним днем здається що байк буде зібраний все пізніше і пізніше від запланованої дати
SkyDuck писал(а): Goodman писал(а):
рама як рама. рама хороша, але їй вже 4 роки. весь понт лише в наклейці limited edition. побратим лайтовий байк на цій рамі не вийде. вага буде в районі 20 кг. викладай байк в зборі, тоді і будемо коментіровать. а доки, це розмови ні про що
вибач але грошей на нову раму не було,лайтовий байк я на ній все ж таки зберу як не буде проблем з фінансами,не варто забувати що вага байка в зборі залежить не тільки від рами...я компенсую усе мега лайтовими компонентами...скоро байк буде триматись купи
тепер я поясню чому я взяв саме цю як ти кажеш ''стару'' раму тут навіть не основна проблема в коштах, а річ ось в чому рама єті 303 DH свій кінцевий та довершений вигляд отримала тільки в 2006 році, до цього вона весь час еволюціонувала, з 2006 року по 2007 рік змін в рамі приктично ніяких не відбулось тільки зміна кольору, з 2008 року єтівці замислились над лайтом і ще прогресивнішою технологією, було звужено верхню трубу(яка виглядає як тоненький деревяний мостик) і пера в задньому трикутнику( що моють навіть після звуження хороший вигляд) також в рамі зявилась технологія зеро лос яка загадковим чином трохи покращує хід підвіски. Оскільки я за автентичність і товсті кримезні труби, я придбав єті 303 саме з першого випуску із командним жовтим кольором який мені дуже подобається, аби полекшити байк і зберегти його історичну цінність вже їдуть задні трикутники 2009 року і комплект промів у всі шарніри...
На сайте с 15.03.2008 Репутация: 22
Сообщений 37 Пол: Мужской(34)
Стиль: MTB:Freeride Байк: Intense SS
30 апр 2009 в 14:50
SkyDuck писал(а):
я хоча б непишу такі гоноровиті коменти як ти , але за вітання дякую, звичайно приїзджай якщо зберу то покататись дам, бо з кожним днем здається що байк буде зібраний все пізніше і пізніше від запланованої дати
і де ти побачив гонор? я просто спитав спочатку... ти не досить чемно відповів... тож...
пс: про складання всього до купи мені теж відомо... я свій також довго збирав бо в останній момент про щось забував що треба чи грошей не було...
На сайте с 07.05.2008 Репутация: 202
Сообщений 492 Пол: Мужской(32)
Стиль: Стритец Байк: Banshee Scream
3 мая 2009 в 00:47
є@и-го, файна рамця...
ще й кольори такі, майже як на прапорі. Була б в мене така рамця - тойво тільки б цілував би її щодня
А з тою рельсою мутка якась - понакручують такого, шо й не поймеш, як воно робе... Ото тільки байк збереш, одразу + поставлю. Щасти, дядьку!