На сайте с 22.03.2012 Репутация: 7
Сообщений 84 Пол: Мужской(41)
Стиль: MTB:Freeride Байк: M6&9+Tazer VP&HT
13 дек 2013 в 17:32
Не пойму, по какой причине санта обладая патентом на одну из лучьших подвесок выпускает подобный хлам со свингармом гирвина?
Пробовал катать на многих рамах от санты, и с продуктами укомплектованными vpp они ни в какое сравнение не идут.
На сайте с 01.12.2009 Репутация: 782
Сообщений 6327 Пол: Мужской(34)
Стиль: MTB:Enduro Байк: Specialized SJ EVO Comp 650b 2015
15 дек 2013 в 17:40
Миха0909 писал(а): кто-то говорил, что коленями буду биться с ростом 180 и размером S...) задеваю очень изредка и то по неосторожности, когда вкручиваю совсем уж сильно
мен, фр підвіс це не бем для трюків і не стріто-дьортовий хардтейл! це не означає якщо ти коліном не дістав до руля значить рама для твого зросту. я як колишній власник булліта 2009 року скажу, що рама дана коротка(в ростовці Л така сама по верхній трубі як спеш М) і її краще брати строго спираючись на специфікацію виробника! тобто для твого росту треба було брати Л-ку, і це не для того щоб їздити кантрі, а для того, щоб вел був зручний для використання його за призначенням, для того виробники і створюють таблиці з розмірами рам відповідно до росту. а для того щоб визначити чи зручна рама, то треба було взяти булліт Л-ку і порівняти.
На сайте с 09.11.2009 Репутация: 461
Сообщений 2539 Пол: Мужской(28)
Стиль: MTB:Freeride
15 дек 2013 в 21:11
alegka87, возможно ты и прав..) но сегодня санту одобрил Горный Лис, а уж ему то виднее с его ростом и телосложением) одно дело собирать дх трамвай, а другой вёрткий фр байк. Для этого ведь разные ростовки нужны
сегодня по старой традиции облагародили мой байк монстром)) кто ещё не видел булита с монстром, прошу..
На сайте с 01.12.2009 Репутация: 782
Сообщений 6327 Пол: Мужской(34)
Стиль: MTB:Enduro Байк: Specialized SJ EVO Comp 650b 2015
15 дек 2013 в 23:05
Миха0909 писал(а): одно дело собирать дх трамвай
на фр байках дх трамваї ніхто не збирає, для того є дх рами. розумієш в мене особисто була можливість порівняти санту л-ку і м-ку з однаковими виносами і рулями однакової ширини. мені на м-ці було уже не зручно хоча там різниця мінімальна, про с-ку я взагалі мовчу. якби в тебе був спеш я б з тобою погодився на рахунок ростовки, але з сантою ця фішка не проходить, бо рама коротка і тоді реально з"являються відчуття що під тобою кантрійний вел, бо на ньому нема де розвернутися.
я також думаю що ти не просто так його продаєш невдовзі після зборки, і доречі фото з монстром не найкраща реклама для цієї рами
На сайте с 09.11.2009 Репутация: 461
Сообщений 2539 Пол: Мужской(28)
Стиль: MTB:Freeride
15 дек 2013 в 23:11
alegka87 писал(а): я також думаю що ти не просто так його продаєш невдовзі після зборки, і доречі фото з монстром не найкраща реклама для цієї рами
ты не представляешь как он мне понравился, никакого желания нету продавать но такое положение, что надо деньги и не малая сумма..проблемки есть.. по поводу монстра вообще ни к чему)просто поставили глянуть как оно, он по высоте как моя суперТ
На сайте с 13.09.2008 Репутация: 400
Сообщений 2146 Пол: Мужской(0)
Стиль: MTB:Downhill Байк: Giant Glory 0 27.5
16 дек 2013 в 00:27
alegka87, я на Ске откатал пол сезончика, со своими 189см. Вполне таки нормально, пока педали не крутишь. Главное на особо упоротые уклоны не залазить, байк абсолютно не для этого. Чувство что под тобой кантрийник - есть, но только из-за того что он педалится великолепно и вообще - весь такой из себя хардтейл с подвеской.