На сайте с 06.08.2006 Репутация: 423
Сообщений 695 Пол: Мужской(36)
Стиль: MTB:Enduro Байк: Specialized Stumpjumper
5 дек 2007 в 21:14
Дорогие товарищи ... наконецто Киевская администрация решилась на этот шаг ... ПОСТРОЙКА ПАРКОВ!!!
Для того чтобы это произошло наверняка ...нам нужно немного попотеть ...
Нам нужно собрать 15000 подписей !
Каждый кому не безразлично, должен собрать как можно больше подписей!!!
Это зависит от каждого!!!
качаем бланк и дерзаем
16 - 18 листопада відбувся Форум молоді міста Києва
на ньому представники Федерації екстремальних видів спорту представили проект екстрім-парків, ми його обговорили та підтримали і в резолюцію Форуму внесли такі вимоги:
1. Підтримати проект створення спортивно-розважальних комплексів для занять екстремальними видами спорту.
2. Звернутися з клопотанням до КМДА про цільове бюджетне фінансування цього проекту протягом 2008-2012 рр.
Затвердження цієї резолюції було першим кроком ? ми заявили владі про свої потреби.
(Крім того, члени Федерації мали особисті зустрічі з чиновниками, ознайомили їх із проектами. Чиновники говорять про підтримку, але справа ніяк не просувається?)
Другим кроком має стати
збір 10-15 тисяч підписів на підтримку створення екстрім-парків.
Наша мета - екстрім-майданчик у кожному районі Києва.
Орієнтовний план та інфраструктура проекту (елементи скейпарку умовні):
А тепер деталі щодо найцікавішого - скейтпарків.
Скоріш за все це будуть відкриті бетонні скейтпарки. Федерація уже придбала проект бетонного скейтпарку у однієї австралійської контори.
Ось одна із схем:
Ідеї збору підписів такі:
Збір підписів у магазинах екстремального напрямку (скейт-шопи, велосипедні магазини, універсали типу Райдера).
Збір підписів у ВУЗах (для цього потрібні волонтери).
Збір підписів на Протасовому Яру (якщо погода сприятиме і там буде багато народу).
Зараз готуються анкети та баннери для точок збору підписів.
Також нам потрібні фотографії запустілих майданчиків (спортивних, для відпочинку, агітаційних, пустирів і т. д.) у різних ракурсах, з описом того що там було раніше (можна розпитати у місцевих), адресу, як туди добратись.
чекаємо на волонтерів!
Звертайтесь до координаційного центру ( Українська федерація екстремального спорту)
тел 8 066 712 83 27 Марк
На сайте с 01.05.2005 Репутация: 445
Сообщений 3570 Пол: Мужской(30)
Стиль: MTB:Freeride Байк: cro-mo
5 дек 2007 в 22:15
ну от нарешті. Але на свому байку я тама наврядчи нормально покатаюся...
uvex писал(а): цільове бюджетне фінансування цього проекту протягом 2008-2012 рр.
я так думаю, що зроблять їх тільки у 2012 році... З нашою владою..
uvex писал(а): А тепер деталі щодо найцікавішого - скейтпарків.
мене лякає саме те, що СКЕЙ парків. На МТВ там можна буде катати? Вхід платний? Цікаво, шо будуть роздавати у пунктах прокату спортивного снарядження?
Можу зв*язку з глобальним потеплнням в Протасовому збудують ФР парк?
На сайте с 06.08.2006 Репутация: 423
Сообщений 695 Пол: Мужской(36)
Стиль: MTB:Enduro Байк: Specialized Stumpjumper
5 дек 2007 в 22:50
я так думаю, що зроблять їх тільки у 2012 році... З нашою владою..
Первый парк будет на вышгородской это на подоле гдето ...в 2008
Остальные постепенно ....к 2012 в каждом районе киева по плану будет парк !
Дело каждого верить в это, или не верить!
Как по мне нам больше ничего не остаётся!
И лично я хочу поучавствовать в развитии этого спорта в моём городе!!!
мене лякає саме те, що СКЕЙ парків. На МТВ там можна буде катати? Вхід платний? Цікаво, шо будуть роздавати у пунктах прокату спортивного снарядження?
Можу зв*язку з глобальним потеплнням в Протасовому збудують ФР парк?
План видел? ... Стандартный парк ... катать можно будет на чём угодно....а зимой даже неа санках!
Вход будет бесплатный!
На сайте с 01.05.2005 Репутация: 445
Сообщений 3570 Пол: Мужской(30)
Стиль: MTB:Freeride Байк: cro-mo
5 дек 2007 в 22:54
uvex писал(а): к 2012 в каждом районе киева по плану будет парк !
было бы отлично, если бы хоть 1-2 построили. Но я в упор не верю, что в шевченковском районе построят скейт парк. Он ведь дофига места занимает... Тоже самое с печерским.
На сайте с 09.12.2007 Репутация: 6
Сообщений 39 Пол: Мужской(32)
Стиль: MTB:Freeride Байк: Specialized cr-mo
25 дек 2007 в 17:02
Ага, понятно...а они держать с тобой связь, чтоб можно было учесть пожелание райдеров, скейтеров и других представителей екстима?без этого наверное ни как, райдеры тоже должны участвовать в созданий парка. вот например в соседней теме ты сказал о бессплатном входе, это надо исправить! смысл тогда в парках если там будет вход кому не лень?