На сайте с 14.08.2012 Репутация: 186
Сообщений 1380 Пол: Мужской(53)
Стиль: MTB:Urban Freeride Байк: да. є.
9 июл 2014 в 14:58
jaguar555.ru писал(а): раньше он выглядил так
ашан.
jaguar555.ru писал(а): всегда любил готику
ок. у мене в планах виплавить колись винос. взять стандартний, знять з нього зліпок, + добавить на перед фігурку, розплавить люмінь і залить. буде винос з хорошою фігуркою валькір"ї з мечем, в кольчузі. можеш теж зайнятись чимось таким.
mixanya04, ну на раму повезло випадково взяв дуж якісну фарбу. це собна не фарба а лак пентафталєвий. тобто там було клеючої речовини (основи) куди більше ніж в стандартній фарбі. ну і + барвник. того там 2 в 1. сильно економить час. там тільки намазав, і все. а то шо мазюки нема - то не показник. бо я в такому жуткому шалмані брав, де крім "чого_небуть китайського" нічого не було. можу дізнатись назву/виробника, і по них найти. я брав в четверть літрових консервах. літрові ше довго стояли. на віль її не вистачило, того я грунт/фарба з балона, а лак. алкідний пф-170. в десь так 10 слоїв. вийшло так само, але кохання більше. перед лакуванням і фарбуванням поверхню шкурив. шкура в діапазоні 600 - 2 500. я брав з ремкомплекта для ванн. ти можеш попробувать пошукать такіж в рем комп для бі-бі машінок. для рівняння перед поліровкой. так якась столярна, може мать цифри 600, але зернистість мать на порядок більше допустимої. має буть зовсім як папір. ну і ясно з водою. шоб опилок не забивав. якшо не шкурить слої можуть розходитись.
ну, щітку натуральну, виварить, шоб солі із щетини вимить, да обсипать слабкі волоски а не потім з поверхні знімать. і в перь"од. мазать як най мінімальніше. не допускать потьоків. якшо допустив - переробляй. бо то перепад товщини. верхній слой висохне, ти його шкурою знімеш, під ним м"який слой. ти нової намажеш = в суммі стара м"яка + нова м"яка при висиханні дадуть зморшки.
якшо так не помилятись то намазав, добу почекав, пошкурив, намазав, ще добу гуляєш (не суши на відкритому повітрі пиль, мухи, пір"я налетить) через тиждень 7 слоїв. можна їхать.
а марку фарби я на днях дізнаюсь сьогодні не ходок. є ше акрілова (на воді) радіаторна (для батарей) теж чорна. її можна пробувать. а всякі снєжкі/зьобри - кал для могильних оградок.
На сайте с 30.07.2014 Репутация: 0
Сообщений 2 Пол: Мужской(25)
Стиль: MTB:Freeride Байк: Stern Force 1.0
30 июл 2014 в 23:44
Ребята) нужна помощь опытных райдеров) купил байк для поездок в горах, фрирайда и т.д.) в общем катать по кочкам. Со своей работой вел отлично справляется. Принес массу удовольствия и экстрима. Вот только в те периоды, когда доступ к горам мне закрыт, хотелось бы научиться стритовским трюкам, а может и триальным. Подскажите, возможно ли это обучение на велосипеде Stern Force 1.0? 18 рама. Как прикрепить фото, увы, не могу понять)