На сайте с 12.10.2014 Репутация: 16
Сообщений 98 Пол: Мужской(34)
Стиль: MTB:Downhill Байк: рама–карбон, задній амортизатор,10 швидкостей
18 авг 2021 в 15:45
Привіт! Маю ровер Dartmoor 26player здається 2014 року сінглспід. Зараз там встановлена задня втулка Novatec D882SB Вона тихенько тріщить та має досить суттєвий запас ходу до зачепу. Хочу поставити втулку таку щоб тріщала гучно і щоб люфт до зачепу був мінімальним. На іншому ровері маю Hope Evo 4, ось вона і тріщить добре і люфтить менше.
Які ще є варіанти? Можливо б.у.
І ще питання — де можна взяти красиві кольорові або анодовані в райдугу ланцюги для сінглспіда? Подвивився по магазинах наших—нічого толкового немає. Дякую!
На сайте с 12.10.2014 Репутация: 16
Сообщений 98 Пол: Мужской(34)
Стиль: MTB:Downhill Байк: рама–карбон, задній амортизатор,10 швидкостей
22 авг 2021 в 01:15
Behram писал(а): Проще к перу прицепить линейку, чтобы трещала по спицам.
Не розумію сарказму. Hope втулка в мене на іншому ровері тріщить досить гучно. Це ніби топова втулка. Те що вона тріщить то погано чи що?) Наскільки я розумію, гучність та характер тріску залежить від кількості собачок. Також від кількості собачок залежить кут вільного ходу. Мені подобається коли кут мінімальний а втулка тріщить. Ніби і те і те кореліює одне з іншим + тріск це безпека тому що ти попереджуєш людей навколо себе. Також всі топові втулки ніби досить гучно тріщать. Але власників топових втулок навряд хтось сприймає так само як власників бех з прямотоком? Поясніть будь-ласка, можливо гучна втулка то серйозний моветон а я про це не в курсі.