На сайте с 23.02.2014 Репутация: 121
Сообщений 1845 Пол: Мужской(35)
Стиль: MTB:Enduro Байк: Важкий
4 ноя 2020 в 03:00
Хлопці, пишу один раз аби пояснити ЩО ЦЕ ТАКЕ: я катаю... ніяк не катаю, відео знімаю виключно для себе та друзів. У відео я розмовляю з камерою: не музика, не компанія, виключно мій хворобливий мозок та напрямок думок. Порізану версію без розмов, фейлів та тупняку викладу... можливо викладу.
4 ноя 2020 в 20:45
На жаль цей трейл найдовший з місцевих, все інше втричі коротше ); на жаль на цей трейл пхатись більше за дві години і за літо я його проїхав лише тричі.. а так я намагатимусь постійно знімати нові трейли
На сайте с 26.03.2019 Репутация: 88
Сообщений 123 Пол: Мужской(24)
Стиль: MTB:Freeride
9 ноя 2020 в 04:01
Красава, что стараешься катать что-то, что выше твоего скила. Вообще молодец, что катаешь. Молодец, что учишься. Но есть один важный совет: защита. Колени, локти и т.д. Один раз навернешься голый на камнях - можешь всю жизнь себя ругать, что пожлобился на защиту. Хоть в фулике, уже хорошо.
9 ноя 2020 в 07:37
xXx_KoT_xXx, дякую на доброму слові. Цей трейл занадто жирний для мене, але він такий гарний що втриматись важко (; захист... якщо я апну кілометр у захисті то Халк стане студентом-задротом поряд зі мною!!
Pom4eG, той Уістлер для мене суцільна лажа: яка мені користь з траси зібраної з одних виключно столів?? Найближча точка де є тренувальні траси за 100км у Сквоміші );
Ramaha, насправді мені байдуже яка це країна, якби я катав у Криму то гадаю що враження були б дуже схожі. Тут виключно повезло що я тут живу і це все знаходиться поблизу...
NEMESIS_999, Kenny_84, хлопці, в мене там ще є (; і сьогодні ще купу відео назнімав (; сподіваюсь що і взавтра сили стане аби щось зняти (:
На сайте с 10.10.2009 Репутация: 332
Сообщений 131 Пол: Мужской(40)
Стиль: MTB:Enduro Байк: *****
9 ноя 2020 в 13:49
AxMeDoff писал(а): насправді мені байдуже яка це країна, якби я катав у Криму то гадаю що враження були б дуже схожі. Тут виключно повезло що я тут живу і це все знаходиться поблизу...
На сайте с 25.09.2012 Репутация: 232
Сообщений 1193 Пол: Мужской(27)
Стиль: MTB:Freeride
9 ноя 2020 в 15:48
AxMeDoff писал(а): Pom4eG, той Уістлер для мене суцільна лажа: яка мені користь з траси зібраної з одних виключно столів?? Найближча точка де є тренувальні траси за 100км у Сквоміші );
видно, что ты не сильно катал в вистлере. обязательно вернись туда! столы там только на синих трассах. если ты не видел трасс без столов, значит катался маскимум на синеньких
AxMeDoff писал(а): насправді мені байдуже яка це країна, якби я катав у Криму то гадаю що враження були б дуже схожі. Тут виключно повезло що я тут живу і це все знаходиться поблизу...
так может сказать только настоящий, уже акклиматизированный украинец в канаде. я тебя понимаю, но памяти свойственно нас обманывать.
10 ноя 2020 в 03:45
Хлопці тихіше. Я ніколи до цього не катав у горах, також я ніколи не катав нічого окрім КК та б2в тож мені НЕМАЄ чого та з чим. Так, у Уістлері я катав виключно сині траси на дуууже гучних дровах (; можли наступного року я знайду когось хто покаже мені на що там варто звернути увагу, але це буде наступного року. А є тут хтось хто може порівняти Скелясті гори та Альпи чи Анди?? (;
11 ноя 2020 в 09:12
Тааак, може трохи не в тему. Потребую допомоги: після монтажу відео намагався накласти музику і... за 10 секунд відео забанили через права на використання ); хтось знає що робити, де шукати варіанти чи ще щось?? Буду дуже вдячний.