На сайте с 15.07.2017 Репутация: 2
Сообщений 7 Пол: Мужской(31)
Стиль: MTB:Park Байк: Canyon Spectral
10 окт 2020 в 20:38
Привіт, народ!
Маю на своєму Canyon Spectral 29 аморт Fox Float CTD Boostvalve. Хочу замінити на Float X. Обидва трейлові, тільки, Флоат Х, наскільки я зрозумів з буржуйських оглядів для більш агресивного катання.
Може хтось підкаже чи велика між ними різниця? Бо думаю чи взагалі варто цим заморачуватись. Катаюсь не дуже агресивно, але пару раз в рік в горах буваю. І там мені мій аморт не дуже подобається
На сайте с 13.01.2008 Репутация: 875
Сообщений 2334 Пол: Мужской(37)
Стиль: MTB:Urban Freeride Байк: Rocky Mountain Slayer
11 окт 2020 в 14:46
Yue, аморт не редкий.
Есть в наличии и оригинальные ремкомплекты, и заменители.
Работает он лучше цтд, и надёжность, выше в разы.
SashaGT, флоат-х именно хорош для гор, если сравнить с обычным цтд.
Больше объёма масла и больше контуров циркуляции - позитивно сказывается на длительных быстрых, спусках и качестве отработки поверхности задней подвеской.
Мастерская RGB.services by Dentrial
г.Киев tel: +38(063)107-44-06 Лучший сервис всегда!
На сайте с 15.07.2017 Репутация: 2
Сообщений 7 Пол: Мужской(31)
Стиль: MTB:Park Байк: Canyon Spectral
14 окт 2020 в 21:00
Аморт взяв, поставив. Різниця дійсно велика, не прийшлось навіть в гори їхати) Байк приземляється дуже м‘яко, таке враження, що додалось міеімум 20 мм ходу)
Ще дуже сподобались режими CTD. На відміну від мого різниця між ними дуже відчутна. Три положення компресії в режимі Трейл теж дуже міняють роботу підвіски. Режим Climb набагато жорсткіший ніж в Флоаті CTD, хоча я очікував, що буде навпаки. І ще він по відчуттях більш плюшевий на дрібних коцках - тут, мабуть заслуга Кашими)
Короче, аморт крутий і коштує своїх грошей. Треба в горах ще затестити)
Всім дякую за поради